Unul dintre cei mai iubiți cântăreți din lume, tată pentru a șaptea oară

Cristina Gherghina

Surpriză neașteptată în familia unuia dintre cei mai apreciați cântăreți din lume! Taylor Hanson, fostul membru al trupei Hanson și soția sa, Natalie, vor deveni părinți pentru a șaptea oară.

Muzicianul a ales să facă anunțul într-un mod absolut adorabil, printr-o postare pe contul său oficial de Instagram! Descoperă în Galeria Foto povestea unuia dintre cele mai frumoase cupluri de peste ocean! 

Șapte, cifra norocoasă a lui Taylor Hanson

Șapte, cifra norocoasă a lui Taylor Hanson

Taylor Hanson este în culmea fericirii! Cântărețul, în vârstă de 37 de ani, și soția sa, Natalie, așteaptă împreună al șaptelea copil, a anunțat acesta marți pe Instagram, alături de o fotografie adorabilă a cuplului ținându-se de mână pe un câmp.

"Surpriză neașteptată! Cel de-al șaptelea copil urmează să vină în luna decembrie a acestui an", a scris Taylor.

Se pare că șapte este cifra norocoasă a cântărețului, având în vedere că și el provine dintr-o familie cu șapte copii. 

Sursă foto: Instagram 

Sunt împreună de 18 ani

Sunt împreună de 18 ani

Taylor Hanson și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi și-au legat destinele acum 18 ani și, împreună, au 6 copii minunați care le aduc bucurii în fiecare zi: Jordan ( 17 ani), Penelope ( 15 ani), River ( 14 ani), Viggo ( 11 ani), Wilhelmina ( 7 ani)și Indiana, care urmează să facă 2 ani în luna decembrie a acestui an.

"Indy este cel mai bun cadou pe care și l-ar putea imagina familia noastră. Sosirea sa pe lume aduce cu sine un nou sentiment de aventură și entuziasm pentru viitor", spunea cântărețul în 2018, atunci când fiica sa, Indiana, a venit pe lume. 

Sursă foto: Instagram 

"Un nou val de bucurie"

"Un nou val de bucurie"

Cu toate că au o familie numeroasă, Taylor și Natalie își așteaptă cu brațele deschise cel de-al șaptelea copil. 

"Familia noastră este încântată să primească un nou membru, mai târziu, în cursul acestui an. Mai mult ca oricând, suntem recunoscători în special pentru acest nou val de bucurie", a declarat Taylor pentru revista People

Sursă foto: Instagram 

Vă mai amintiți de piesa "MMMBop"?

Vă mai amintiți de piesa "MMMBop"?

Taylor Hanson a făcut parte din trupa Hanson, alături de frații săi, Issac și Zac. Trupa a devenit cunoscută cu melodia "MMMBop" și chiar dacă în prezent trupa nu mai există, cei trei frați încă mai fac muzică și au propria lor casă de discuri, 3CG Records.

Sursă foto: Imgur 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Nu-l mai recunoști. Cât de mult s-a schimbat unul dintre cei mai iubiți actori ai tuturor timpurilor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.