Vedete din România care și-au pierdut copiii. Au plecat prea devreme și au lăsat goluri uriașe în sufletele părinților

Ramona Jurubita

Se spune că odată cu moartea unui copil moare și o parte din sufletul părinților. Durerea lor este fără margini și nu se poate compara cu nimic altceva, mai ales că nu aceasta este ordinea firească a lucrurilor. Din păcate, unii oameni au ajuns să cunoască și această suferință imensă, iar printre ei se numără și câteva persoane publice din România.

Moartea nu iartă pe nimeni și nu știm de la început câte zile avem. De aceea, când tinerii sau copiii trec în neființă, șocul pierderii este mult mai mare decât în cazul decesului persoanelor mai în vârstă.

Câteva vedete din țara noastră au experimentat această durere care nu va dispărea niciodată din sufletele lor, acolo unde amintirea fiilor sau fiicelor va rămâne pentru totdeauna. Deși apar mereu în public și pare că nicio greutate nu le apasă pe umeri, ele au urmele necazurilor adânc impregnate în inimă.

În galeria foto vei găsi o listă cu actori, oameni de televiziune, cântăreți, compozitori sau sportivi care și-au pierdut copii, fie din cauza unor boli, fie pentru că au decis să își pună capăt zilelor.

Florin Călinescu Vezi galeria foto » Horia Moculescu Adriana Bahmuțeanu

Surse foto: InstagramFacebookFacebookFacebookInstagramFacebookInstagramFacebookFacebookFacebookYoutubeFacebook

Surse articol: A1LibertateaStirilekanaldWowbizLibertateaRetetesivedeteQbebeStarpopularPlaytechWowbizFanatikNational

Articolul urmator Tragica viață a Andei Călugăreanu. A plecat prea devreme dintre noi, dar a lăsat o moștenire pentru generații întregi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.