A renunțat la viața de București și s-a mutat la țară! De ce a făcut Maria Buză asemenea schimbare

A renunțat la viața de București și s-a mutat la țară! De ce a făcut Maria Buză asemenea schimbare

Alida Enache

În urmă cu aproximativ un an, artista Maria Buză a renunțat la viața agitată din Capitală și la restaurantul pe care ea îl deținea acolo. Aceasta și-a găsit fericirea la țară, departe de zgomotul și traficul infernal specific Bucureștiului.

„Domeniul nostru a fost cel mai afectat. Stând acasă cu familia, am putut să fac o analiză totală a vieţii mele, a ceea ce consideram prioritar până în perioada pandemiei. Realizezi că nu aşa trebuiau să stea lucrurile şi că pandemia doar le-a pus la locul lor”, a relatat artista pentru cancan.ro.

Maria BuzaSursa foto: Facebook

Actrița, care este și interpretă de muzică populară, avea nevoie de această schimbare de foarte mult timp, însă nu și-a dat seama de acest lucru până să vină pandemia de Coronavirus. Viața ei arată total diferit acum și a învățat să se bucure de lucrurile mărunte. Casa la care a visat întotdeauna este în construcții, iar în curtea ei locuiesc opt pisoi și doi câini.

„Am opt pisoi şi doi câini. Avem casa în construcţii la ţară. Sunt retrasă la ţară, să fie un an de când m-am mutat. Abia aşteptam mişcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poţi să eviţi oraşul şi să ai un spaţiu, o curticică lângă oraş, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri măreţe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, reţeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îţi doreşti nimic mai mult şi să nu regreţi ce ai pierdut”.

Maria Buză și soțul ei au avut parte de momente dificile încă de când a început pandemia. Cei doi aveau o afecere în București la care au fost nevoiți să renunțe deoarece situația a devenit complicată și aveau datorii.

Maria Buza PisicaSursa foto: Facebook

În cadrul emisiunii ,,Showbiz Report”, artista a povestit despre felul în care ea și familia ei au fost afectați de pandemie: ,,A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi, căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor. La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”.

Surse articol: Okmagazine, Spynews, Libertatea

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Povestea de viață a marelui Constantin Brâncuși. A renunțat la școală, a fugit de acasă, iar pașii l-au purtat peste hotare, pe drumul spre succes
Povestea de viață a marelui Constantin Brâncuși. A renunțat la școală, a fugit de acasă, iar pașii l-au purtat peste hotare, pe drumul spre succes
Ai nevoie de o schimbare in viaţa ta?
Incepe quiz
Ai nevoie de o schimbare in viaţa ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.