Andreea Berecleanu, detalii mai puțin cunoscute din copilăria ei grea. A trăit cu familia într-o sărăcie lucie

Astăzi o vedem pe Andreea Berecleanu strălucind în lumina reflectoarelor, purtând ținute elegante la evenimente mondene sau bucurându-se de vacanțe luxoase. Însă puțini știu că drumul până la această viață lipsită de griji a fost unul plin de sacrificii și lipsuri.
Prezentatoarea de știri a împărtășit recent detalii emoționante despre copilăria sa, marcată de o perioadă de sărăcie profundă, dar plină de momente prețioase alături de familie.
Andreea Berecleanu a crescut într-o familie modestă, în anii grei ai regimului comunist, când lipsurile erau la ordinea zilei pentru majoritatea românilor.
„Devenise extrem de dur”
În cadrul unui podcast moderat de Andrei Duban, jurnalista a rememorat momentele dificile, dar și soluțiile ingenioase pe care părinții ei le găseau pentru a-i oferi o copilărie cât de cât normală.
„Părinții noștri au trăit alte momente. Lor le era greu. Noi nu am simțit asta pentru că făceau într-un fel în care noi să nu simțim, dar îmi aduc aminte că, la un moment dat, mama punea un pui pe masă și am luat oasele încă o dată și încă o dată, încă o dată.
Își aduce aminte și mama de chestia asta. Eu nu eram o gurmandă, mâncam foarte puțin, dar ei se sacrificau. Era după '85 când devenise extrem de dur”, a spus Andreea Berecleanu, în cadrul podcastului „Banc Show” cu Andrei Duban.
În lipsa unui trai îmbelșugat, mama Andreei Berecleanu reușea să transforme ingredientele simple în preparate memorabile. Macaroanele cu brânză și zahăr caramelizat rămân o amintire dragă pentru vedetă.
„Când puiul se termina, mama mai făcea niște macaroane cu brânză. Țin minte cât de bune erau și cu zahăr caramelizat”, a adăugat jurnalista.
La ce remedii pentru răceală apela mama Andreei Berecleanu?
În copilărie, atunci când se îmbolnăvea, mama Andreei Berecleanu îi prepara ceai de ceapă sau zeamă din coji de nucă – remedii deloc plăcute ca gust, dar eficiente.
„Când eram răciți, ne obliga cu ceaiul acela de ceapă îngrozitor. Coji de nucă, nucă, dar nu aveam încotro. Albastru de metil. Puneam bananele în hârtie de ziar să se coacă, pentru că le primeam verzi”, a mai dezvăluit prezentatoarea.
Andreea Berecleanu este foarte apropiată de familie
Deși vremurile erau dificile, copilăria Andreei Berecleanu a fost marcată de dragostea din sânul familiei.
Aceste experiențe i-au insuflat vedetei aprecierea pentru lucrurile simple și puterea de a munci pentru a-și crea o viață mai bună.
Andreea Berecleanu încă petrece foarte mult timp alături de familie, și ocazional împărtășește cu fanii de pe rețelele sociale întâmplări de la aceste întâlniri.
Recent, ea a povestit cum mama sa a pregătit o plăcintă cu răvaș, care a devenit deja tradiție în familie.
”Gallette des rois și răvaș de la prima felie, la mama acasă. Bine că nu am consumat prea multe calorii, că nici n-am apucat. Că așa se întâmplă, când mă aștept mai puțin, câștig. Mulțumesc familiei că m-a lăsat să aleg prima!
Iar în prima zi a anului, fiind la Paris, am mai găsit un răvaș. Se pune să fiu de două ori regină? O să o rog pe mama să mai facă o plăcintă tradițională cu bănuț, să vedem la cine va ajunge. Voi țineti aceste tradiții? Vă amuză?”, a scris jurnalista.
Este evident că Andreea Berecleanu nu uită de unde a plecat și continuă să povestească despre copilăria sa, o perioadă care, deși dificilă, i-a modelat caracterul și i-a dat ambiția de a reuși.



Surse foto: facebook, captura youtube
Surse articol: cancan, libertatea, fanatik
Tags: Andreea Berecleanu, Vedete Romania