Ce s-a întâmplat cu Michael Anthony Richards, imprevizibilul Kramer din "Seinfeld". A venit, ne-a făcut să-l îndrăgim și a dispărut

Ce s-a întâmplat cu Michael Anthony Richards, imprevizibilul Kramer din "Seinfeld". A venit, ne-a făcut să-l îndrăgim și a dispărut

Alida Enache

Cu toții îl cunoaștem drept „vecinul zăpăcit al lui Jerry”. Era mereu ciufulit și cu zâmbetul pe buze. Avea mereu trabucul în gură și era, poate, puțin prea sincer. Pur și simplu nu aveai cum să nu râzi în hohote atunci când apărea Cosmo Kramer în peisaj. Kramer a fost, într-adevăr, sarea și piperul din serialul din „Seinfeld”. Serialul a rulat în perioada 1989 – 1998 și s-a bucurat de un mare succes. Însă cine este, oare, sufletul personajului Cosmo Kramer din „Seinfeld”?

Cosmo Kramer intr-o scena din SeinfeldSursa foto: Facebook

Cine este "Kramer" din "Seinfeld"

Timp de 9 ani, Michael Richards a dat viață personajului Cosmo Kramer din „Seinfeld” și a făcut-o într-un mare fel, motiv pentru care actorul american a câștigat trei premii Emmy datorită rolului său din serial, mai multe față de restul actorilor cu care acesta a jucat.

Michael Anthony Richards, în vârstă de 72 de ani, este un actor care și-a început cariera făcând stand-up comedy. Acesta a cunoscut cu adevărat succesul datorită rolului său din „Seinfeld”, însă a jucat și în alte producții de-a lungul timpului.

În mod surprinzător, acesta a renunțat la cariera sa mai repede decât ar fi trebuit, motiv pentru care nimeni nu a mai auzit nimic despre Michael Richards, a.k.a Kramer.

Succesul acestuia a luat sfârșit în urma unui scandal mediatic în care a fost implicat: a avut o ieșire rasistă în timpul unui show de stand-up comedy, „Comedians In Cars Getting Coffee”, în anul 2006. Michael și-a pierdut cumpătul în timpul show-ului și şi-a arătat latura rasistă, spre stupoarea publicului. Aceasta s-a luat de un bărbat de culoare din audienţă, iar de atunci cariera sa a luat-o în jos, deși se bucurase de foarte mult succes până în acel moment.

În anul 2012, Michael Richards a avut o discuție cu fostul său coleg, Jerry Seinfeld, despre incidentul în care a folosit cuvinte jignitoare la adresa oamenilor de culoare. Actorul încă își regretă fapta și susține că această întâmplare îl va urmări mereu.

„E o lecție pe care am învățat-o… după izbucnirea din clubul de comedie. Mi-am pierdut cumpătul pentru că cineva mi-a întrerupt show-ul și a spus ceva ce m-a rănit și am izbucnit cu furie. A fost o reacție egoistă. Am luat totul prea personal, când ar fi trebuit să spun doar: ‘Da, ai absolută dreptate. Nu sunt amuzant. Cred că o să merg acasă și voi lucra la asta și ne vedem mâine seară‘. Dar, știi, a fost una dintre acele seri”, a mărturisit Richards.

Cum arată azi "Kramer" din "Seinfeld"

Acum "Kramer" este de nerecunoscut. Are părul cărunt și riduri, semn că timpul și-a lăsat amprenta și asupra sa.

Michael Richards din Seinfeld,fotografiat in prezent la un evenimentSursa foto: Getty

Michael Anthony Richards este căsătorit cu actrița Beth Skipp, o femeie mult mai tânără decât el. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 2010. Actorul este la cea de-a două căsătorie și acesta are doi copii. Din prima căsătorie el are o fiică în vârstă de 46 de ani, iar din cea de-a doua, un fiu de 10 ani.

Alte seriale în care a mai jucat comediantul: Fridays, Fresno, The Michael Richards Show, Herndon.

Citește și: Încă un artist cu reputația pătată! Bob Dylan a fost acuzat că a drogat şi agresat sexual o fată în vârstă de 12 ani

Surse articol: Thethings, Gazettereview, Looper

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Getty, Facebook

Articolul urmator
Ce declarații neașteptate a făcut Nicole Cherry despre etnia ei. "M-am simțit discriminată înainte ca oamenii să știe că sunt țigancă"
Ce declarații neașteptate a făcut Nicole Cherry despre etnia ei. "M-am simțit discriminată înainte ca oamenii să știe că sunt țigancă"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.