Cum arată Artemis, sora mai mică a lui Cabral Ibacka și ce relație este între cei doi frați

Cum arată Artemis, sora mai mică a lui Cabral Ibacka și ce relație este între cei doi frați

Alida Enache

Cabral Ibacka, în vârstă de 45 de ani, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din televiziunea românească. Este recunoscut pentru zâmbetul său contagios și pentru energia sa debordantă. Pur și simplu nu ai cum să nu râzi atunci când apare Cabral pe micile ecrane!

Vedeta de la Pro TV nu are mari rețineri atunci când vine vorba de a-și afișa viața personală în mediul online, motiv pentru care și publicul său se bucură alături de acesta pentru toate momentele frumoase din viața lui, când alege să le expună. Există câteva detalii despre prezentatorul TV pe care nimeni nu le știe. Puțini cunosc faptul că vedeta are o soră, pe Artemis, dar și mulți frați.

Cine este sora lui Cabral și cum arată aceasta

Artemis Boldea, în vârstă de 39 de ani, este sora mai mică a lui Cabral. Aceasta provine din a doua relație a mamei sale, Argentina Boldea. Artemis deține o funcție importantă, de director al Fundației “Ciprian Marica”.

Cabral și sora lui în vacanțăSursa foto: Facebook

Tânăra este o prezență foarte discretă, motiv pentru care nu se cunosc multe detalii despre aceasta. Spre deosebire de fratele ei mei mare care trăiește în lumina reflectoarelor, ea a ales să rămână în spatele lor, astfel că Artemis își organizează activitățile zilnice departe de camerele de filmat. Nici în mediul online nu este prea activă, însă Cabral a postat câteva fotografii pe conturile personale în care o afișează și pe sora lui.

Deși cei doi nu se învârt în aceleași cercuri, ei par să aibă o relație foarte bună. De curând, Cabral a pus o fotografie amuzantă cu sora sa, în care ea apare la cumpărături, afișând o pereche de încălțări inedite, demne de un veritabil Yeti. Bineînțeles, glumele internauților nu au întârziat să apară și chiar vedeta de la Pro Tv a dat startul acestora, cu descrierea pe care a postat-o: „Artemis, sor’mea, mi-a găsit ceva de încălțat. Și eu când spun că nu-s singurul zdrăngănit din familie… spune lumea că exagerez”, a scris prezentatorul.

Cabral Ibacka o apreciază foarte mult pe sora sa, Artemis, și are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci… Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește”, a scris Cabral în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare.

Diferența de vârstă dintre Cabral și sora sa este de șase ani, iar Artemis este cea mai mică din familie. Vedeta mai are și alți frați din partea tatălui, Alexandre Ibacka, în vârstă de 78 de ani, care este un medic renumit în Congo. Frații lui Cabral, cinci la număr, locuiesc în Congo, Franța și America, astfel că este destul de dificil ca aceștia să se întâlnească.

Cabral și familiaCabral, sora, mama și tatăl vitreg al vedetei

Sursa foto: Facebook

Ai putea spune că familia prezentatorului este destul de numeroasă. Acesta are și un tată-vitreg, Mircea Boldea, pe care Argentina, mama prezentatorului, l-a cunoscut când Cabral avea doar șase ani. Inițial, ea l-a crescut singură pe acesta, deoarece tatăl biologic al lui Cabral a părăsit țara la scurt timp după ce s-a născut copilul lor. Alexandre Ibacka studia pe atunci medicina în țară. El s-a îndrăgostit de Argentina, mama vedetei, iar din dragostea lor nelegitimă a rezultat minunatul Cabral.

Citește și: Fiica lui Cabral, bombă sexy la nici 18 ani! Vezi cele mai recente fotografii cu Inoke

Surse articol: Libertatea, Romaniatv, Impact

Sursă foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Primele declarații ale lui Adrian Daminescu cu privire la boala cruntă ce l-a chinuit doi ani
Primele declarații ale lui Adrian Daminescu cu privire la boala cruntă ce l-a chinuit doi ani
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.