Emoționant! Răspunsul dat de Kate Middleton unei fetițe care a întrebat-o cum este să fii prințesă

Viorica Ghinea, redactor

Kate Middleton a vizitat marți, 24 ianuarie, un centru medical pentru copii (East Anglia's Children's Hospices), unul dintre proiectele de caritate de care se ocupă. Vizita a fost una bogată în emoții intense nu doar pentru ducesa de Cambridge, care a fost întâmpinată de mulți copii care fluturau veseli stegulețe, ci pentru toată lumea. „Condimentul” evenimentului l-a reprezentat momentul în care Daisy, o fetiță în vârstă de patru ani, a întrebat-o pe Kate cum este să fii prințesă.

Michala Benton, mama lui Daisy, a mărturisit pentru revista People că fetița ei a întrebat-o pe Kate cum este să fii o prințesă adevărată. Aceasta a răspuns că este foarte norocoasă că este prințesă și că este bine tratată de soțul ei, prințul William. Kate a adoptat o atitudine caldă în fața copiilor, fiind mereu zâmbitoare și deschisă discuțiilor. 

Kate Middleton a primit din partea copiilor diverse cadouri, printre care și un desen cu ea, unul realizat de o fetiță cu o serie de afecțiuni neurologice. Ducesa le-a dăruit clipe prețioase din timpul ei copiilor bolnavi și famiilor acestora, încercând să se implice în tot felul de activități, printre care și un curs de terapie prin artă. Limbajul corporal adoptat pe durata întregii vizite a fost unul pozitiv și natural, așa cum ne-a obișnuit deja prințesa.

Această vizită a reprezentat pentru Kate și un prilej bun de a atrage atenția asupra unei campanii de strângere a fondurilor pentru o fundație nouă și modernă, The Nook.

Pe tine te-a emoționat răspunsul oferit de Kate Middleton fetiței în vârstă de patru ani?

Surse foto: twitter.com, splashnews.com

Articolul urmator Cum reușește Kate Middleton să fie sexy fără să încalce protocolul regal. 10 apariții publice care spun totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.