Formează sau nu un cuplu? Angelina Jolie și The Weeknd, fotografiați tot mai des împreună

Formează sau nu un cuplu? Angelina Jolie și The Weeknd, fotografiați tot mai des împreună

Alida Enache

Angelina Jolie si The Weeknd au fost surprinși din nou împreună sâmbătă seara, după ce au petrecut câteva ore într-un restaurant din Santa Monica.

Zvonurile care vizează relația dintre Angelina Jolie și The Weeknd par să se confirme. Aceștia au fost fotografiați din nou împreună, părăsind restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, sâmbătă seara. Nu este primul eveniment de acest gen, cei doi fiind surprinși în timp ce ieșeau din același local în urmă cu 3 luni, în data de 30 iunie.

Colaj cu Angelina Jolie si The Weekend

Surse foto: Getty/ Instagram 

Mamă a șase copii, Angelina Jolie (46 de ani) și artistul The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye (31 de ani), au petrecut două ore și jumătate într-un separeu al unui restaurant italienesc foarte îndrăgit de către vedetele de la Hollywood. Deși actrița a fost atentă să ajungă la cină separat, aceasta nu a avut nicio problemă să părăsească localul însoțită de compozitor, dovadă a faptului că întâlnirea lor nu a fost una secretă.

După ce au ieșit din restaurant, actrița s-a așezat pe bancheta din spate a SUV-ului care îl aștepta pe Abel Tesfaye chiar în față localului. Spre deosebire de întâlnirea anterioară pe care au avut-o la același restaurant italienesc, de data aceasta, ei au plecat împreună. Cei doi au pornit apoi către vila artistului din Bel Air, un adevărat palat în valoare de 70 de milioane de dolari.

Sursa foto: Twitter

O altă întâmplare care confirmă zvonurile cum că Angelina Jolie și The Weeknd formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, a avut loc în data de 10 iulie, când cei doi au fost fotografiați participând la același concert privat din Los Angeles.

Actrița a fost căsătorită de mai multe ori. Între 1996 și 1999 l-a avut drept soț pe Jonny Lee Miller, iar în anul 2000 aceasta s-a căsătorit cu Billy Bob Thornton de care a divorțat în 2003. Din 2004 și până în 2016, ea a format un cuplu cu Brad Pitt, iar după divorț aceasta nu s-a mai afișat cu un alt bărbat.

În trecut, The Weekend a mai format cupluri cu Selena Gomez și Bella Hadid. Aceasta a avut parte de relații tumultoase atât cu cânăreața, cât și cu fotomodelul.

 

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator
Cine este noul presupus iubit al Anamariei Prodan. Cei doi și-au petrecut sărbătorile împreună, în Las Vegas
Cine este noul presupus iubit al Anamariei Prodan. Cei doi și-au petrecut sărbătorile împreună, în Las Vegas
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?
Incepe quiz
Sunteti meniti sa ramaneti impreuna?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.