Tavi Clonda dă din casă. Adevărul despre căsătoria cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda dă din casă. Adevărul despre căsătoria cu Gabriela Cristea

Alida Enache

Formează unul dintre cele mai celebre și solide cupluri din showbizul românesc de ani buni și le stă atât de bine împreună încât nu ai putea crede vreodată că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Există oare probleme în paradis și în cazul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Coandă? Ei bine, da! Iar acest fapt îl recunoaște chiar Tavi.

UPDATE 17 octombrie: Într-un interviu acordat recent pentru Ciao, soțul prezentatoarei TV a vorbit despre nemulțumirile pe care le are în raport cu relația lor de durată. Pentru că nicio căsnicie nu este perfectă, și cei doi parteneri au din când în când neînțelegeri. Viața agitată pe care o duc îi lasă uneori fără energie și se pare că nu își mai pot păstra calmul când ajung acasă obosiți de la serviciu.

„Nu des, dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și suntem obosiți. Uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondănim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar ar fi greu și ne-ar mai trebui ajutor.”, a dezvăluit Tavi Clonda, în interviul publicat pe 16 octombrie 2022 de Ciao.

Este imposibil ca doi oameni să fie mereu pe aceeași lungime de undă, ceea ce înseamnă că nici cuplul lor nu este ferit de mici nemulțumiri sau dezacorduri. Când a fost întrebat dacă ar avea ceva să-i reproșeza Gabrielei Cristea, artistul nu a ezitat să ofere un răspuns. A spus din prima ce ar vrea să schimbe la partenera sa și la relația lor. Se pare că bărbatul se simte uneori neglijat, dar este conștient că amândoi sunt extrem de ocupați și că această problemă este inevitabilă în viața de cuplu a unor persoane publice.

„Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri...Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.”, a mai spus el.

Tavi Clonda vrea mai multă atenție din partea soției sale, dar și mai multă organizare în familia lor. De când sunt părinți, toată grija și afecțiunea lor se îndreaptă către cele două fetițe, Victoria (5 ani) și Iris (3 ani). 

În schimb, Gabriela Cristea nu și-a exprimat în public nemulțumirile, ba chiar și-a lăudat partenerul de viață pe 15 septembrie, când acesta a împlinit 43 de ani.

„La multi ani, iubitul meu! Viata sa-ti fie generoasa, asa cum esti tu de generos cu noi, fetele tale. Sunt fericita ca ne-am ales sa fim parteneri in tumultul vietii si mandra ca esti tatal fetelor noastre. Te iubesc mai mult cu fiecare clipa petrecuta impreuna. Laaaaa muuuulti aaani!🤗🌈🎀💫🌹🎁❤️🎉”, a fost mesajul moderatoarei de la „Mireasa-Capriciile iubirii”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

UPDATE 29 septembrie: Încurcate sunt căile inimii, nu-i așa? La fel ca multe alte cupluri, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au fost scutiți de momentele mai puțin plăcute ale unei relații. Lucrurile nu au fost deloc roz la început, iar asta pentru că solistul a uitat să... se despartă de fosta!

Tavi Clonda și-a deschis sufletul în timpul unui interviu recent și a vorbit despre unul dintre momentele din trecut pentru care încă plătește. Este vorba despre una dintre aniversările sale, când, în loc să mănânce tort cu Gabriela Cristea, a plecat cu fosta iubită la Brașov. La vremea aceea, prezentatoarea TV divorțase deja de Marcel Toader.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că ea l-a mâncat cu prietena cu care era în mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a mărturisit el, adugând că următoarele zile de naștere și le-a petrecut pe platourile de filmare.

Artistul a mai povestit și că nu își aduce aminte cum era viața sa înainte de a deveni tătic, dar și că singura sa grijă din acea perioadă era să îl hrănească pe câinele său.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

--------------

Știrea inițială

Prezentatoarea emisiunii "Mireasa - Capriciile iubirii" de la Antena Stars, Gabriela Cristea, și Tavi Clonda sunt împreună de aproximativ opt ani și și-au oficializat relația în anul 2015. Aceștia au o căsnicie foarte fericită și solidă, deși solistul a mărturisit că în mariajul lor au existat și multe momente grele și tensionate.

Gabriela-Cristea-și-Tavi-ClondaSursa foto: Facebook

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a relatat Tavi pentru impact.ro

Tavi Clonda și familiaSursa foto: Facebook

Tavi Clonda a menționat că, de cele mai multe ori, neînțelegerile apar datorită felului în care cei doi își organizează treburile casnice. Soția sa este nevoită să cedeze și să tacă, în timp ce el se manifestă.

Totuși, aceste evenimente nu stau în calea fericirii celor doi soți și aceștia consideră că dețin secretul unei căsnicii de succes, mai exact, răbdarea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.
Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”, a mai mărturisit solistul.

După confesiunile făcute în octombrie 2021, Tavi Clonda revine cu detalii neașteptate din viața lui alături de Gabriela Cristea, la numai câteva zile după ce au sărbătorit, alături de nașii lor, șapte ani de la căsnicie. 

Întrebat de cei de la Impact ce înseamnă pentru el această perioadă, artistul a avut un răspuns scurt și la obiect: "E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță în orice, e nevoie de răbdare și consecvență."

Cât despre certurile apărute în tot acest răstimp, soțul Gabrielei Cristea a avut un răspuns ceva mai elaborat:

Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața. Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt. 

În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program”. Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.

---

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din televiziunea românească. Aceasta a debutat la TVR 1 încă din anul 1994, iar la momentul actual prezintă emisiunea numită "Mireasa - Urzeala Soacrelor", de la Antena 1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Soțul Gabrielei, Tavi Clonda, în vârstă de 42 de ani, este muzician și și-a descoperit această pasiune încă din copilărie. Tot pasiunea pentru muzică l-a adus și lângă soția sa iubită, deoarece cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Te vreau lângă mine”, unde el cânta cu trupa, iar Gabriela era prezentatoare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda în platouSursa foto: Facebook

Cei doi soți au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, de care se bucură din plin, iar Gabriela se consideră o mamă fericită, după cum a și mărturisit vedeta pentru Viva.ro.

„Sunt bucuroasă și liniștită și eu cred că liniștea vine din înțelegerea din familie. Mă rog, liniște și înțelegere cu doi copii mici e complicat, dar important e să fii tu zen și să știi ce îți dorești pentru viitor. De fapt, acum construiești pentru ce o să fie mai târziu".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Prezentatoarea a fost căsătorită și cu Marcel Toader, însă căsnicia lor a luat sfârșit după doar un an și patru luni.

Citește și: Gabriela Cristea în tinerețe, o frumusețe naturală rar întâlnită! Nu este de mirare faptul că face copii așa reușiți!

Surse articol: Impact, Dcnews, Playtech

Sursă foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook, Instagram

Surse articol: ClickCiaoClick

Articolul urmator
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică! O dezamăgire imensă l-a făcut să ia decizia tranșantă: „E prea mult pentru un singur om...”
Actorul Eugen Cristea se retrage din lumea artistică! O dezamăgire imensă l-a făcut să ia decizia tranșantă: „E prea mult pentru un singur om...”
Ce incapere din casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce incapere din casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.