Visează să transforme lumea într-un loc mai bun! Ce meserii obișnuite dar nobile vor să aibă copiii prințului William și ai lui Kate Middleton

Visează să transforme lumea într-un loc mai bun! Ce meserii obișnuite dar nobile vor să aibă copiii prințului William și ai lui Kate Middleton

Alida Enache

Cine spune că membrii Familiei Regale nu pot avea, la fel ca orice om de rând, aspirații obișnuite atunci când vine vorba despre carierele lor? Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, prințul George și prințesa Charlotte, visează să transforme lumea într-un loc mai bun și tocmai de aceea, și-au ales deja meseriile pe care vor să le practice în viitor. Pe cât de banale sunt, pe atât de nobile!

 Imagine cu Prințul William, Duce de Cambridge, Catherine, Ducesa de Cambridge, alături de cei doi copii ai lor, în WINDSOR, ANGLIA, mergând la ceremonia de PaștePrințul William, Kate Middleton, prințul George și prințesa Charlotte la Capela Sfântul George, Windsor, Anglia - 17 aprilie 2022

Prințul George, care în prezent are opt ani, dorește să facă dreptate în lume și să se asigure de bunăstarea societății. Chiar dacă, într-o zi, după ce bunicul și tatăl său nu vor mai fi apți pentru tron, va deveni rege, el și-a ales deja o altă ocupație. Vrea să fie polițist și, după cum o declară chiar prințul William (39 ani), este interesat de tot ceea ce ține de acest domeniu.

În timpul unui eveniment la Palatul Kensington, comisarul de poliție Jayne Richardson a făcut o glumă și i-a invitat pe copiii lui Kate Middleton (40 ani) să se alăture echipei sale: „Noi chiar recrutăm, deci dacă George și Charlotte sunt dornici, pot să aplice”. Atunci, ducele de Cambridge a declarat că fiul său este "fascinat de poliție. De mașini, de jucării, de tot".

În plus de asta, în anul 2017, George i-a scris o scrisoare lui Moș Crăciun, în care menționa că își dorește o mașină de poliție și nimic mai mult.

În schimb, surioara sa mai mică, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, vrea să aibă grijă de cei bolnavi atunci când va crește. Conform unei surse din interiorul Palatului, micuța i-a anunțat deja pe ducele și ducesa de Cambridge că își dorește să devină asistentă. Ea a luat această decizie, cel mai probabil, după ce tatăl său i-a explicat cât de important este personalul medical pentru societate, în timpul pandemiei de Coronavirus.

„Este evident că este încă un copil, însă Will și Kate au fost foarte mândri când au auzit asta. Este o fetiță atât de grijulie, care știe ce vrea, așa că nu ar fi surprinși dacă ea ar decide să facă asta atunci când mai crește”, a mărturisit sursa menționată anterior.

Prințul George și prințesa Charlotte nu sunt primii membrii din Familia Regală care optează pentru meserii obișnuite dar nobile. Tatăl lor și fiul Prințului Charles de Wales, William, a fost pilot pentru East Anglian Air Ambulance și a lucrat și pentru Royal Air Force înainte de asta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince William | Duchess Kate (@princewilliam_kate)

Ducele de Sussex, prințul Harry (37 ani), a participat la două misiuni în Afganistan, înainte de a părăsi armata britanică după 10 ani în care a servit acolo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (@princeharryofengland)

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut și ea, la rândul ei, un job interesant chiar după ce a absolvit facultatea. Ea a lucrat cu jumătate de normă la retailerul Jigsaw. Nici Ducesa de Cornwall nu s-a putut lăsa mai prejos. Camilla, în vârstă de 74 de ani, a fost secretară în trecut.

Citește și: Cum arătau în copilărie cei mai faimoși membri ai Familiei Regale britanice

Surse articol: Heart, Mirror, Geo

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator
Kate Middleton a mărturisit că are cancer. Ce se întâmplă acum cu îndatoririle ei regale
Kate Middleton a mărturisit că are cancer. Ce se întâmplă acum cu îndatoririle ei regale
Care e cel mai bun loc de agatat pentru tine?
Incepe quiz
Care e cel mai bun loc de agatat pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.