Are 3 neveste și este întreținut exclusiv de ele! Cum a dat lovitura în iubire cel mai norocos bărbat din lume

Are 3 neveste și este întreținut exclusiv de ele! Cum a dat lovitura în iubire cel mai norocos bărbat din lume

Ramona Jurubita

Un american a devenit viral pe Internet după ce s-a lăudat cu familia lui atipică. Are doi copii cu două femei diferite, iar acum își împarte viața cu...trei soții. Cele trei femei seamănă foarte mult din punct de vedere fizic și au un lucru important în comun – îl iubesc la fel de mult pe Nick Davis (39 de ani). Norocos bărbat, nu-i așa? 

O poveste de iubire atipică, putem spune. Bărbatul se simte iubit și este la fel de atașat de toate cele trei femei din viața lui , numindu-le „iubirile vieții mele”. Este recunoscător că le-a întâlnit și că le are alături în orice moment. Dar cum s-a ajuns în situația aceasta?

Când s-a căsătorit pentru prima dată, nimic nu prevestea că avea să facă parte dintr-o relație poliamoroasă. Prima care i-a devenit soție a fost April (38 de ani) pe care a cunoscut-o în urmă cu 15 ani. La nouă ani de la căsătorie, femeia i-a propus soțului ei să își mai găsească o parteneră. Așa a apărut în viața lor Jennifer (25 de ani) care i-a și făcut o fiică (pe Vera) lui Nick după nuntă. Chiar înainte ca ea să nască, bărbatul s-a căsătorit cu a treia soție, o tânără de 22 de ani pe nume Danielle.

„A avea trei soții, știind că toți ne-am consolidat uniunea, este pur și simplu incredibil. Simt că trăiesc un vis devenit realitate. Sincer, nu m-am gândit niciodată că pot fi atât de fericit. Nu am crezut că o fericire ca aceasta există până când nu am găsit o asemenea iubire.”, a spus el, potrivit Express.

Nick Davis într-un selfie alături de cele trei soții ale sale, Aprin, Jennifer și Danielle
Nick Davis alături de cele trei soții ale sale: April, Jennifer și Danielle

Acum, stă acasă și se ocupă de mezina familiei, în timp ce femeile din viața lui muncesc pentru a aduce bani în casă. Important de menționat este că americanul mai are un fiu adolescent dintr-o relație anterioară. Se pare că trăiesc toți ca o familie normală, deși situația este destul de complicată.

Nick Davis doarme aproape în fiecare seară în același pat cu toate cele trei femei și se consideră „un bărbat trofeu”, potrivit Daily Mail. Totuși, există și spații în locuința lor în care acestea pot avea parte, pe rând, de intimitate cu el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Davis Family (@the.davis.family_official.page)


Pentru că relația lor specială a stârnit foarte multe reacții în mediul online, aceștia au decis să creeze o pagină de Instagram intitulată „the.davis.family_official.page”, iar în descrierea acestui cont au trecut următoarea afirmație: „Suntem o mândră familie poligamă. Au adunat acolo aproape 30 de mii de urmăritori, care lasă adesea comentarii referitoare la stilul lor de viață.

Cum era de așteptat, părerile sunt pro și contra. Unii l-au criticat pentru că nu muncește, alții l-au acuzat că nu ar fi acceptat o parteneră fără slujbă, în timp ce alte persoane chiar l-au admirat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Davis Family (@the.davis.family_official.page)

Iată cum sună câteva dintre mesajele pe care le primesc cei patru:

  • „V-ați găsit unul pe altul și arătați lumii că un mariaj funcționează chiar și atunci când nu se potrivește cu ideile tradiționale.”
  • „Ce bărbat norocos!”
  • „Cu respect, dar nu am putut să nu-mi imaginez ce tip de competiție ar putea aduce pe termen lung această relație. Dacă una sau două dintre soții simt că una nu ține pasul sau una se simte ca o regină, s-ar putea crea o situație grea în gospodărie. Mi-aș putea imagina că prima lui soție ar avea ultimul cuvânt asupra celorlalte două. Dar dacă toți sunt egali, cum ar putea prima soție să nu se simtă ca și cum ar fi fost lăsată în spate? Sau când vine vorba de a acorda o atenție egală în viața lor sexuală? Cum ar putea celelalte să nu aibă un sentiment de gelozie în adâncul sufletului?”
  • „Dacă te-ai îndrăgosti de o persoană care nu lucrează cu normă întreagă, ai accepta-o în familia ta? Sau un loc de muncă este o condiție pe care o pui?”
  • „Oameni frumoși, fericiți. Cum poți vorbi urât de ei? Nu sunt de acord cu stilul de viață pentru mine, DAR această familie este dulce, partenerii au respect unul față de celălalt și se iubesc. Este probabil cel mai bun exemplu de poligamie pe care l-am văzut vreodată.”

Spre uimirea multora, familia nu exclude o posibilă extindere în viitor, căci Nick Davis nu are de gând să se oprească la trei soții. Deja este în căutarea celei de-a patra.

Cum ți se pare curajul acestor oameni de a rupe barierele societății și de a-și trăi liniștiți povestea de iubire?

O scrisoare din 1916 a ajuns, în sfârșit la destinație, după mai bine de 100 de ani de așteptare

Surse foto: InstagramFacebook

Surse articol: DailymailExpressNypost

Articolul urmator
Eliza, o elevă eminentă din Mureș, și-a dat ultima suflare după ce ar fi luat prea multe pastile pentru hipertensiune
Eliza, o elevă eminentă din Mureș, și-a dat ultima suflare după ce ar fi luat prea multe pastile pentru hipertensiune
Care este numarul tau norocos?
Incepe quiz
Care este numarul tau norocos?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.