Vrei sa obtii un aluat de pizza subtire?
Cuprins
Fiercare om are gusturile sale. Din acest motiv, am postat diferite retete de blaturi de pizza. A venit randul blatului subtire. Este perfecta aceasta reteta pentru persoanele carora le place sa simta mai mult savoarea topping-ului decat cea blatului de pizza.
Iata cum se prepara acest blat subtire de pizza:
Ingrediente aluat pizza subtire:
- 300 g faina
- 100 ml lapte
- 30 g drojdie bere
- 20 g zahar
- un varf de cutit sare
- 30 g ulei
Cum prepari acest blat de pizza subtire?
1. Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci.
2. Lasi la cald sa creasca drojdia.
3. Intr-un castron pui faina si sarea.
4. Adaugi drojdia si framanti aluatul.
5. Daca este necesar, mai adaugi lapte.
6. Adaugi uleiul si framanti pana se incorporeaza acesta.
Acest blat de pizza il intinzi subtire si este suficient pentru doua tavi medii.