Vrei sa obtii un aluat de pizza subtire?

Joi, 22.04.2010

Cuprins

Fiercare om are gusturile sale. Din acest motiv, am postat diferite retete de blaturi de pizza. A venit randul blatului subtire. Este perfecta aceasta reteta pentru persoanele carora le place sa simta mai mult savoarea topping-ului decat cea blatului de pizza.

Iata cum se prepara acest blat subtire de pizza:

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Joi, 22.04.2010

Ingrediente aluat pizza subtire:

- 300 g faina
- 100 ml lapte
- 30 g drojdie bere
- 20 g zahar
- un varf de cutit sare
- 30 g ulei

Cum prepari acest blat de pizza subtire?

1. Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci.
2. Lasi la cald sa creasca drojdia.
3. Intr-un castron pui faina si sarea.
4. Adaugi drojdia si framanti aluatul.

5. Daca este necesar, mai adaugi lapte.
6. Adaugi uleiul si framanti pana se incorporeaza acesta.

Acest blat de pizza il intinzi subtire si este suficient pentru doua tavi medii.

Articolul urmator »
Ciocolata Dubai: ce are special, de a înnebunit Internetul
Raluca Margean | Luni, 25.11.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
SEbi (anonim)
1 februarie 2012 19:07

cam 1 metru ;)

lydia (anonim)
5 iulie 2011 18:06

cam cat timp tre lasata drojdia la cald?