Descopera reteta unui aluat de pizza moale, pufos si usor de preparat!

Vineri, 23.04.2010

Cuprins

Daca pana acum ai crezut ca ce se face repede nu iese si bun, acum te vei convinge ca aceasta teorie nu este valabila si in cazul unui aluat de pizza pufos! Acest aluat de pizza a fost incercat de mine si de mai multe persoane si am fost foarte multumiti de el. Incearca si sigur o sa iti placa!

Vezi si
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Vineri, 23.04.2010

Reteta aluat pizza moale si pufos

 

Ingrediente:
- 8 linguri faina
- 500 ml lapte
- 3 oua
- 2 linguri ulei
- Sare

Mod de preparare:
- Dupa cum am spus, aceasta reteta se prepara incredibil de simplu.
- Scoti ouale dinainte de la frigider ca sa aiba timp ca sa fie la temperatura camerei. Cand s-au mai incalzit, le bati putin.
- Peste faina adaugi lapte, oua, ulei si sare dupa gust.
- Amesteci bine si trebuie sa se formeze o pasta ca cea de clatite.

 


Torni compozitia intr-o tava unsa bine cu ulei sau unt si tapetata cu faina.
Deasupra, pui ingredientele pe care le doresti pentru aceasta pizza.

Aceasta pizza cu un aluat foarte moale si pufos va avea cu siguranta succes asupra tuturor, iar cu cat folosesti mai multe oua cu atat va iesi mai buna.

Articolul urmator »
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Marţi, 30.09.2025
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Simona (anonim)
12 ianuarie 2014 21:09

Pentru cate persoane este?