Vrei sa inveti sa prepari salate aperitiv?

Marţi, 20.04.2010

Cuprins

Articol revizuit de
Sorin Vlad

Specialitate
Blogger culinar
Despre
Sunt blogger culinar din 2015. Bucataria pentru mine este o pasiune si este locul in care ma retrag dupa o zi grea la munca. Este posibil ca si pregatirea mea de chimist sa fi facut apropierea mai usoara de gastronomie, fiindca in mare parte ...

Aceasta salata aperitiv o pot caracteriza in doua cuvinte: bogata si gustoasa. Pe cat este de bogata pe atat de simplu se prepara. Nu ma crezi? Priveste mai jos!

Vezi si
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Marţi, 20.04.2010
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Marţi, 20.04.2010
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Marţi, 20.04.2010

Salata aperitiv

Ingrediente:

- 400 g piept pui
- 400 g peste
- 400 g ciuperci
- 3 oua
- O lamaie
- 3 linguri smantana
- 1 gogosar
- O legatura patrunjel

Mod de preparare:

In primul rand se spala pieptul de pui, pestele si ciupercile, apoi se curata. Le pui la fiert in recipiente separate, iar dupa le scurgi si lasi sa se raceasca.

Al doilea pas consta in prepararea maionezei . Ai nevoie de un galbenus fiert, unul crud si ulei.
Cand aceasta este gata, adaugi smantana, puiul, pestele si ciupercile, toate fiind taiate cubulete si potrivesti gustul cu sare.

Aceasta delicioasa salata aperitiv o ornezi cu rosii, gogosari si patrunjel. Aspectuasa, bogata si delicioasa! Trebuie sa o incerci!

Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Ce limba straina ar trebui sa inveti?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Sâmbătă, 31.08.2024

Ne găsești pe