Cum păstrezi untul gustos și bun mai mult timp la rece

Miercuri, 12.05.2021

Untul gustos este un unt cu un procent mare de grăsime și cât mai puțină apă. Valabilitatea lui poate fi de o lună, dar untul poate fi păstrat mai mult timp bun și savuros, dacă știi câteva trucuri simple.

Untul gustos se folosește la sandviciuri, la sosuri de friptură, la prăjituri și biscuiți sau la blaturile crocante de tarte. Este un aliment cu o concentrație mare de colesterol și se consumă moderat.

Untul se poate păstra într-o cămară rece

În mod normal, termenul de valabilitate pentru unt este de 30 de zile. Dacă ai o cămară răcoroasă, unde...

Continuarea pe LPF.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator »
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Marţi, 30.09.2025
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Alte subiecte care te-ar putea interesa
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025