Un gust deosebit si cremos: gogosi cu iaurt

Miercuri, 07.04.2010

Cuprins

Am mancat prima oara gogosi cu iaurt cand am fost in vizita la o prietena buna. Mi-a placut la nebunie gustul deosebit si nu am rezistat sa nu ii cer reteta, pe care vi-o impartasesc cu mare drag: gogosi iaurt!

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 07.04.2010
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 07.04.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 07.04.2010

Gogosi cu iaurt

Ingrediente:

250 g iaurt
2 oua
170 g zahar
seminte de vanilie
45 g unt topit
500 g faina
1 lingurita de praf de copt
un praf de sare
coaja de lamaie
scortisoara
ulei pentru prajit
zahar pudra

Mod de preparare:

In doua boluri separate, prepara mixul lichid (zaharul frecat cu ouale, dupa care iaurtul, semintele de vanilie, untul si praful de sare) si cel uscat (faina, praful de copt, coaja de lamaie si scortisoara).

Incorporeaza amestecurile pana obtii o coca pufoasa. Presara faina pe blatul de lucru si modeleaza gogoselele. Pune minunatele gogosi cu iaurt la prajit in uleiul incins pana devin crocante. Rasfata gogosile iaurt cu zahar pudra, in ploaie.

Articolul urmator »
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Marţi, 30.09.2025
Incepe quiz
Ce simt paranormal te caracterizeaza?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025