Un gust deosebit si cremos: gogosi cu iaurt

Miercuri, 07.04.2010

Cuprins

Am mancat prima oara gogosi cu iaurt cand am fost in vizita la o prietena buna. Mi-a placut la nebunie gustul deosebit si nu am rezistat sa nu ii cer reteta, pe care vi-o impartasesc cu mare drag: gogosi iaurt!

Vezi si
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 07.04.2010

Gogosi cu iaurt

Ingrediente:

250 g iaurt
2 oua
170 g zahar
seminte de vanilie
45 g unt topit
500 g faina
1 lingurita de praf de copt
un praf de sare
coaja de lamaie
scortisoara
ulei pentru prajit
zahar pudra

Mod de preparare:

In doua boluri separate, prepara mixul lichid (zaharul frecat cu ouale, dupa care iaurtul, semintele de vanilie, untul si praful de sare) si cel uscat (faina, praful de copt, coaja de lamaie si scortisoara).

Incorporeaza amestecurile pana obtii o coca pufoasa. Presara faina pe blatul de lucru si modeleaza gogoselele. Pune minunatele gogosi cu iaurt la prajit in uleiul incins pana devin crocante. Rasfata gogosile iaurt cu zahar pudra, in ploaie.

Articolul urmator »
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
Raluca Margean | Luni, 25.11.2024
Incepe quiz
Ce simt paranormal te caracterizeaza?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (616 vizite)