Prajitura cu branza si stafide in foietaj

Joi, 11.03.2010

Cuprins

Cand aud de prajituri cu foi, majoritatea fetelor zic asa: „Da, imi plac, insa nu ma incumet sa le pregatesc!". De ce? Pentru ca traiesc cu conceptia gresita ca o prajitura cu foi este prea greu de preparat. Fals! Diva Hair iti sopteste o reteta de prajitura deosebita si usor de facut. Citeste mai departe!

 

Vezi si
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 11.03.2010
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Joi, 11.03.2010
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Joi, 11.03.2010

Prajitura cu foietaj cu unt, branza dulce si stafide

Ingrediente:

250g unt
4 lingri apa rece
350g faina
150 branza dulce
50g stafide
coaja de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteca cu mana untul, apa si faina. Aluatul rezultat trebuie lasat peste noapte la frigider. A doua zi, intinde-l cu sucitorul si imparte-l in cinci bucati egale, pe care le vei intinde uniform.

Pune trei dintre colile de aluat rezultate in tava tapetata, una pesta alta. Rasfata-le cu mixul delicios de branza dulce, stafide si coaja de lamaiem, iar deasupra plaseaza celelalte doua foi. Lasa totul la cuptor pana ce foile se rumenesc.

 

Nimic mai usor, misiune indeplinita. Lasa-ti imaginatia sa colinde domeniul culinar si foloseste si alte umpluturi pentru acest tip de prajitura cu foi.
Articolul urmator »
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Incepe quiz
Ce prajitura te reprezinta?

Ne găsești pe