Rulada cu branza de vaci, o reteta extrem de gustoasa!

Miercuri, 12.05.2010

Cuprins

Sper ca nu te-am plictisit cu propunerile mele de rulada dar pur si simplu sunt usor de facut, iar rezultatul merita. De data asta ai mai jos o rulada branza, un desert delicat, plin de savoarea cremoasei branza de vaci si atingerea fina a mierii. Rulada cu branza, pentru tine!

Rulada cu branza de vaci si miere 

Ingrediente:

2 oua
2 galbenusuri
4 linguri ulei
4 linguri zahar
2 linguri miere
1 praf de copt
2 linguri rom
faina cat cuprinde
200g branza de vaci
1 lingura de miere

Mod de preparare:

Bate bine ouale intregi cu galbenusurile si zaharul, intr-un castron, pana cand zaharul se topeste si se uniformizeaza. Adauga cate o lingura de ulei si incorporeaza. Picura si mierea, praful de copt, romul si faina pana obtii un aluat omogen, care nu se mai lipeste de maini.

Intinde cu un sucitor o foaie dreptunghiulara. Da-o la cuptor pana devine aurie, iar apoi unge-o cu branza de vaci amestecata cu o lingura de miere. Ruleaza usor cu ajutorul unui stergar. Rulada cu branza se serveste taiata felii langa care atasezi un mic accesoriu culinar: fie o cupa de inghetata, fie fructe proaspete. Rulada branza e minunata, trebuie sa incerci si tu.

Alte retete care te-ar putea interesa:

Chec cu lamaie - savoare citrica intr-un blat pufos

Ce deliciu: papanasi cu branza de vaci si dulceata

Incearca reteta de savarina propusa de noi!

Articolul urmator »
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Incepe quiz
Ce desert de Crăciun ai fi?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
alyy (anonim)
13 noiembrie 2012 13:01

misto pare gustos

ileana (anonim)
19 martie 2012 19:07

arata super!am so fac si eu,mersi de idee!

Ne găsești pe