Te lasi ispitita de acest desert ? Incearca o rulada cu gem

Vineri, 07.05.2010

Cuprins

La tipul asta de prajitura poti sa alegi ce tip de umplutura vrei: gem de caise, de visine, de mure, de prune, de mere, de capsuni, o miriada a dulceturilor cremoase. Eu iti spun reteta de rulada cu gem, tu hotarasti cu ce o rasfeti!

Vezi si
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 07.05.2010
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Vineri, 07.05.2010

Rulada cu gem

Ingrediente:

100g zahar
80g faina
4 oua
Sare
4 pachete zahar vanilat
1 borcan gem
20g unt

Mod de preparare:

Freaca spuma galbenusurile cu zaharul si sarea. Adauga faina, amestecand usor sa nu dea inapoi. Bate albusurile spuma si le incluzi in aluat.

Unge tava cu unt si toarna compozitia si da la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, rastoarna pe un servet ud sau pudrat cu zahar vanilat, unge cu gem si ruleaza cu servetul. O lasi in servet 10 minute, dupa care o scoti si o lasi sa se raceasca. Taie apoi felii oblice de 1cm latime. Rulada cu gem e gata, iar tu o poti savura linistita!

Alte retete care te-ar putea interesa:

Pancakes - tort de clatite americane

Afla o reteta simpla de gogosi cu lingura! 

Ce avem bun azi in meniu? Briose cu gem! 

Articolul urmator »
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Incepe quiz
În ce desert te vei reîncarna

Ne găsești pe