Iata cum poti prepara friptura din piept de pui la gratar sau la cuptor
Cuprins
Carnea de pui este absolut delicioasa, fie ca o faci la cuptor, la gratar sau o prajesti.
Eu o sa iti arat cum pot prepara friptura din piept de pui la cuptor sau la gratar, deorece este mult mai bine sa o gatesti astfel daca tii la silueta.
Friptura din piept de pui marinat la gratar
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 lingurita sos soia
- 2 - 3 linguri vin
- 1 lingurita ulei masline
- usturoi
- piper
- cimbru
- oregano
Mod de preparare:
1. Speli bine pieptul de pui si, apoi, il bati ca pe snitel.
2. Prepari o marinata pentru acesta din: vin, sos de soia, usturoiul care a fost pisat (dupa gust), ulei de masline si mirodeniile mentionate mai sus. Pui pieptul de pui in aceasta marinata si il lasi 2 - 3 ore.
3. Dupa ce s-a marinat, il pui pe gratarul bine incins si il intorci ca sa se rumeneasca uniform.
Cand este gata, il poti servi cu garnitura de legume, ciuperci, orez etc.
Frptura din piept de pui la cuptor
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 4 linguri sos soia
- vegeta
- ulei de masline
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
1. Speli pieptul de pui, apoi il bati ca pe snitel.
2. Il condimentezi cu sare si piper, iar pe urma presari si rozmarin pe el.
3. Pui pieptul de pui intr-o tava unsa cu ulei de masline, iar deasupra lui torni sosul de soia.
4. Introduci tava in cuptor, la foc potrivit si o lasi pana este gata.
Oricum ai alege sa prepari friptura din piept de pui, la gratar sau la cuptor, aceasta iti va iesi frageda si foarte gustoasa.