Invata sa pregatesti frigarui de pui in iaurt

Miercuri, 29.06.2011

Cum spuneam, imi place sa profit de iesirile in aer liber, cand ne vizitam parintii, si sa "gatim" delicii la gratar. Alaturi de frigaruile de creveti am mai facut in acest week-end si frigarui cu legume si carne de pui.

 

INGREDIENTE (pentru 6 persoane): 6-7 pulpe de pui superioare, dezosate, 3 cartofi, 2 ardei grasi, 3 cepe, 3 rosii
Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 29.06.2011
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 29.06.2011


PASI DE URMAT:

1. Cu o zi inainte pune puiul la marinat in iaurt , alaturi de 1 lingurita de nucsoara, 1 lingurita de boia, sare si piper. Lasa-l la frigider.



2. Pentru a pregati frigaruile, fierbe putin cartofii (sa nu fie foarte moi, astfel se crapa cand ii pui pe frigaruie), taie ardeii si rosiile felii, desfa ceapa, iar pulpele de pui taie-le cubulete. Incearca sa mentii aceeasi dimensiune pentru fiecare ingredient.
 





3. Pune frigaruile pe gratar. Pentru sos am incercat ceva mai deosebit. Am pus pe gratar doua rosii, cand s-au copt le-am decojit si le-am pus in robotul de bucatarie. Am adaugat 1 lingurita de zahar, 1 lingura de ulei, 1 jumatate de lingurita de sare, 2 linguri de bulion, 1 lingurita de boia dulce, 1 jumatate de lingurita de piper si am amestecat bine.
 

4. Serveste frigaruile alaturi de sos si de muraturi.



POFTA BUNA!


Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://reteteoriginalebygabriela.blogspot.com.
Articolul urmator »
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024
Incepe quiz
Stii sa pui barbatii pe jar?

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (509 vizite)