Iata cum poti prepara o garnitura de spanac cu ciuperci

Luni, 12.04.2010

Cuprins

Spanacul este considerat sursa de calciu si fier pentru organismul nostru. De asemenea, se spune ca acesta incetineste imbatranirea si chiar ajuta la prevenirea cancerului de orice fel.
Deoarece este foarte bun pentru sanatatea noastra si are si un gust foarte placut, iti propun sa incerci o delicioasa garnitura de spanac cu ciuperci.

Vezi si
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Luni, 12.04.2010

Spanac cu ciuperci

Ingrediente:

- 1 kg spanac
- 200 g ciuperci
- 4 linguri unt
- 50 g branza rasa

Mod de preparare:

Speli spanacul de mai multe ori si il pui la oparit. Dupa ce l-ai oparit, il scurgi de apa si il pui intr-o cratita cu 2 linguri de unt.

Cureti ciupercile si le tai felii.
Le pui la calit in unt, iar dupa le adaugi peste spanac.
Incorporezi si branza rasa si restul de unt.
Pui compozitia intr-un vas termorezistent si il dai la cuptor unde il lasi cateva minute sa se rumeneasca.

Spanacul cu ciuperci poate fi consumat simplu, cu friptura sau alaturi de un ou ochi.

Articolul urmator »
Risipa alimentară: ce efecte are și cum o poți combate
Raluca Margean | Miercuri, 29.01.2025
Incepe quiz
Cum este inima ta?