Reteta Thailanda: Pui cu curry rosu
Descopera gustul Thailandei cu ajutorul acestei retete inedite, de pui cu curry rosu!
Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute
Ingrediente:
- 1 ceasca Orez Wok Shan'shi
- 165ml Lapte de cocos Shan'shi
- 1-2 linguri Pasta de Curry Rosu Shan'shi
- 1 borcan Muguri de bambus Shan'shi
- 2 linguri sos soia dulce
- ½ lingurita de Thai Curry picant
- 2 linguri de ulei wok
- 2 cani de apa
- 250g carne de pui
- 1 ardei rosu
Pregatire:
Se fierbe apa intr-o oala, se adauga orezul si se lasa acoperit pentru 15 min la foc mic.
Se taie carnea in fasii mici. Ardeiul rosu se curata de seminte si se taie in cubulete sau in fasii subtiri.
Se incalzeste uleiul si se prajeste puiul. Se adauga laptele de cocos Shan'shi si se condimenteaza cu sosul de soia si pasta de curry rosu. Se prajeste puiul pentru 7 minute la foc mijlociu, iar apoi se adauga ardeiul impreuna cu mugurii de bambus si se lasa la foc pentru inca 5 minute. Se serveste cu Orez Wok Shan'shi.
Sfat Shan'shi:
In loc de ardei rosu, puteti folosi si alte legume: morcovi, pastai de mazare, muguri de fasole si ciuperci.
Pentru mai multe detalii despre produse si retete, intra pe www.shan-shi.ro.