Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic

Timp de gătire:
45-60 minute
Porții:
1-2 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Calorii:
500
Luni, 07.12.2020

Caracteristici

Clasicele paste bolognese sunt o incantare a simturilor. Aromate, cu o textura bogata si cu un gust divin, acum in varianta vegetariana! 

Ce zici de o portie de paste bolognese fara carne? Stim ca pare imposibil, din moment ce ingredientul-cheie pentru aceasta reteta este carnea tocata. Totusi, nu exista nimic ce nu se poate transforma intr-un preparat vegetarian delicios si sanatos!

Fie ca esti curioasa de aceasta versiune sau esti vegetariana si iti doresti sa adaptezi reteta pentru alimentatia ta, te invitam sa incerci varianta de mai jos si sa pui in aplicare cele trei trucuri pentru paste bolognese perfecte!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.

Surse foto: Istockphoto.com

Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Ce spune gustul preferat despre tine?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024

Ne găsești pe