Sos ravioli cu ciuperci si branza

Luni, 07.06.2010

Cuprins

Daca vrei un sos usor de facut pentru a-ti imbogati gustul preparatelor cu ravioli, trebuie sa incerci un sos ravioli cu ciuperci. 

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Luni, 07.06.2010

Sos ravioli pentru un gust perfect

 

Ingrediente necesare pentru sos ravioli:
- 200 gr ciuperci
- 50 gr cascaval
- 50 gr branza
- 50 gr parmezan
- 100 gr smantana
- 2 catei de usturoi
- patrunjel
- o lingura de ulei de masline
- sare
- piper

Cum prepari sos ravioli?

 


1. Pui uleiul la incins si adaugi apoi ciupercile tocate si smantana.
2. Adaugi usturoiul zdrobit si condimentezi dupa gust.
3. Peste pui branza, cascavalul si parmezanul.
4. Lasa-le pana cand acestea se topesc, apoi deasupra presara putin patrunjel tocat.

Acest sos ravioli il pui peste pastele ravioli gata pregatite. Serveste fierbinte pentru ca altfel isi pierde din gust.

 

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?