Branza slaba de vaca - Informatii nutritionale

Alexandra Popa

Vezi care sunt avantajele si dezavantajele consumului de branza slaba de vaca. Afla informatii nutritionale ale branzei slabe de vaca.

Care sunt beneficiile branzei slabe de vaca?

- Se recomanda in alimentatia bebelusilor.
- Potrivita pentru dieta.
- Aduce in organism cca. 25% din necesarul proteic zilnic.
- Are un aport caloric redus.
- Este indicata in alimentatia zilnica a copiilor, tinerilor si persoanelor in varsta.
- Contribuie la mineralizarea scheletului si formarea dentitiei.
- Se recomanda tuturor persoanelor ce manifesta intoleranta la consumul de lapte.
- Se utilizeaza in obtinerea unei game variate de preparate culinare si de patiserie.

branza slaba

Informatii nutritionale pentru 100 de grame de branza slaba de vaca

- 97 kcal.
- Grasimi: 1.2 grame.
- Carbohidrati: 4 grame.
- Proteine: 17 grame. 

Care este dezavantajul branzei slabe de vaca?

Pentru persoane adulte care sufera de boli ale stomacului, intestinelor, ficatului, vezicii biliare sau cardiovasculare este indicat ca branza proaspata sa se consume cu prioritate, fiind un aliment dietetic de neinlocuit, cu o valoare curativa deosebita.

Articolul urmator De ce să mănânci același mic dejun în fiecare zi poate fi bine pentru tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.