Nu Skin

10 lucruri pe care le fac femeile care au casa mereu curată

Redactor Andreea Baluteanu

Mărturisim că, pentru noi, e un mare efort să ne menținem casa curată. Avem impresia că acest miracol presupune eforturi susținute și că poate fi zdruncinat din temelii printr-un singur gest greșit. Ce gospodină nu a trecut prin situația de a fi dereticat o zi întreagă pentru a descoperi că, spre seară, casa arată din nou ca un dezastru?

Dacă nu ai citit-o încă pe Marie Kondo, vei fi uimită să afli că, de fapt, femeile care au mereu casa curată nu trebăluiesc în fiecare zi. Dimpotrivă, ele mizează mai degrabă pe câteva secrete care mențin curățenia și ordinea, fără prea mare bătaie de cap. Noi le-am aflat și ți le dezvăluim și ție în galerie!

Află și cum să scoți diferite pete de pe covor, un alt secret bine păstrat al gospodinelor!

Își fac patul dimineața

Își fac patul dimineața

Până și psihologii ne sfătuiesc să ne facem patul dimineața, insistând că este un gest care ne va ajuta să fim mai productive și mai harnice pe timpul zilei. Însă un pat aranjat perfect va da și impresia de cameră ordonată, chiar și atunci când nu este cazul în totalitate.

Își scot pantofii atunci când intră în casă

Își scot pantofii atunci când intră în casă

Poate că gestul de a păși cu pantofi cu toc prin casă te duce cu gândul la o divă, dar, cel mai adesea, acest tip de femei au angajat personal care să deretice după ele. Adevărul e că, intrând în casă încălțată, vei aduce toți microbii și murdăria de afară pe covoarele tale. Învață-ți familia să se descalțe la ușă și concepe și un semn simpatic care să îți convingă oaspeții să procedeze la fel.

Lustruiesc ușa de la duș

Lustruiesc ușa de la duș

Amintește-ți doar cât de mult trebuie să freci ca să scoți petele de apă și de murdărie de pe ușa de sticlă de la duș! Cum preîntâmpini acest fenomen? Simplu, după fiecare duș șterge ușa cu o soluție pentru geamuri! Nu îți ia mai mult de 20 de secunde și poate însemna o diferență imensă. Poți folosi și oțet!

Curăță în fiecare seară chiuveta din baie

Curăță în fiecare seară chiuveta din baie

Nu e un pic cam... exagerat? Nu, deoarece, precum în cazul ușii de la duș, astfel previi formarea petelor. Poți folosi fie un produs natural de curățare, fie chiar șervețele de bebeluși, deoarece nu ai prea multă murdărie de îndepărtat. Va deveni activitatea ta preferată cât timp te speli seara pe dinți.

Surse foto: iStock, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta