12 lucruri pe care să le arunci din casă în 2019

Lorena Teacă

Femeile adoră să meargă la cumpărături, să înfrumusețeze casa cu diverse decorațiuni, însă, la un moment dat, când locuința se supraîncarcă, trebuie făcută o curățenie generală și toate lucrurile nefolositoare sau demodate trebuie aruncate.

Astfel, pe lângă curățenia de primăvară, care este menită să aducă strălucire locuinței, am realizat o listă cu 12 lucruri pe care trebuie să le arunci din casă în acest an. Chiar dacă până acum ai considerat că acestea îți vor fi folositoare la un moment dat, trebuie să știi că a venit timpul să elimini din casă tot ceea ce nu folosești.

Iată care sunt cele 12 lucruri pe care trebuie să le arunci în 2019:

Lenjerii și prosoape vechi

Lenjerii și prosoape vechi

De ce să mai ții în casă prosoape pătate și lenjerii uzate, când ai multe altele care se află în perfectă stare? Aruncă tot ce este deteriorat sau decolorat și fă loc în dulap noilor lenjerii și prosoape pe care vei iubi să le folosești. 

Covorașe de baie uzate

Covorașe de baie uzate

Din moment ce pășești udă pe covorașul din baie, acesta prezintă șanse foarte mari de a se deteriora rapid. Trebuie să schimbi acum covorul, dacă îți dorești ca baia ta să arate extraordinar și picioarele tale să-ți mulțumească de fiecare dată când ieși de la duș.

Cabluri și obiecte tehnologice stricate

Cabluri și obiecte tehnologice stricate

Ți s-a rupt cablul de la telefon, ți-ai cumpărat altul și l-ai păstrat și pe cel vechi? Ai lăsat într-un colț al casei telefonul care ți s-a stricat cu 2 ani în urmă? A venit momentul să arunci toate aceste obiecte care nu-ți mai sunt de folos și care ocupă spațiu inutil în locuință. Păstrează doar cablurile pe care le utilizezi în prezent și renunță la telefoanele, tabletele și laptopurile învechite.

Cosmetice expirate

Cosmetice expirate

Folosirea unor produse de machiaj expirate poate provoca infecții serioase. Trebuie să fii foarte atentă la ceea ce aplici pe față, deoarece ești mai expusă riscului de acnee. Prin urmare, citește fiecare etichetă în parte și aruncă tot ce nu mai poți folosi.

Surse foto: iStock, Unsplash, Pexels

Articolul urmator Cum scapi, repede și simplu și natural, de musculițele de oțet din casă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.