Ce semnifică numărul casei tale: descifrează energia locuinței

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Numerologia susține că fiecare număr reprezintă o energie sacră, care ne influențează destinul. Cifrele au efecte mistice asupra noastră, indiferent că vorbim despre ziua în care ne-am născut, despre numărul norocos sau despre orice altă combinație matematică semnificativă pentru noi. 

Din punctul de vedere al numerologiei, chiar și cifrele asociate cu domiciliul nostru sunt importante și determină modul în care ne ducem traiul de zi cu zi. Numărul casei sau apartamentului în care stăm spune foarte multe despre atmosfera respectivei locuințe, despre energiile pozitive sau nefaste care o populează, despre destinul celor care trăiesc în ea. 

Descoperă în galerie cum te influențează numărul casei în care stai și ce energii colectează în locuința ta. 

Casa numărul 1

Casa numărul 1

Casa cu numărul 1 are drept conducător planetar Soarele. În general, în casele care au numărul 1 locuiesc persoane cu poziție socială înaltă, cu prestanță și bogăție, cu autoritate asupra celor din jur. Casa nr. 1 va avea întotdeauna o poziție economică stabilă, va fi cochetă sau chiar luxoasă, iar energiile care o populează vor aduce bunăstare în viața locatarilor ei. 

Casa numărul 2

Casa numărul 2

Aflată sub oblăduirea Lunii, casa cu numărul 2 este, de obicei, locuită de persoane de sex feminin, boeme, care nu se vor plictisi niciodată. Sunt persoane care preferă viața de noapte, excentrică, mai degrabă decât bogată, care se bucură de o atmosferă confortabilă și primitoare. Oricine vine în vizită se simte bine în casa cu numărul 2, care este deschisă petrecerilor și întâlnirilor prietenești. 

Casa numărul 3

Casa numărul 3

Numărul 3 este magic, atât în numerologie, cât și în mentalul oamenilor. Este un număr de poveste, care aduce noroc în viața celor care populează această casă. Casa cu nr. 3 este domiciliul lui Jupiter, stăpânul zeilor și al planetelor, protectorul care oferă noroc și bunăstare favoriților săi. De obicei este o casă mare, mereu plină, cu oameni optimiști și joviali. Casa cu nr. 3 este binecuvântată cu copii, cu siguranță și confort și aduce succes și prosperitate locatarilor săi.

Casa numărul 4

Casa numărul 4

Casa cu numărul 4 este sub protecția lui Uranus, zeitatea asociată cu creația primordială și cu puterile oculte. Cei care locuiesc în această casă sunt foarte creativi, au fel de fel de idei și ccredințe esoterice, sunt persoane mistice, cu spirit revoluționar. În casa numărul 4 este adesea dezordine, dar locatarii ei se simt relaxați și nu pun prea mult preț pe conveniențele sociale. Energiile puternice ale acestei case pot fi stăpânite numai de persoane foarte echilibrate. 

Surse foto: Pixabay, Pexels, IStock

Articolul urmator Gresie și faianță rectificată - preferată și în 2022. Alege de la Gudart

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.