Cum face curățenie Adrian Streinu-Cercel în propria locuință, în plină pandemie de coronavirus. Sfaturile care ajută în această perioadă

Cum face curățenie Adrian Streinu-Cercel în propria locuință, în plină pandemie de coronavirus. Sfaturile care ajută în această perioadă

Redactor Divahair.ro

Curățenia în locuință, pe lângă igiena riguroasă a corpului, este o a doua armă pe care o avem în lupta împotriva coronavirusului.

Invitat la emsiunea lui Marius Tucă de la Mediafax, medicul Adrian Streinu Cercel a explicat cum trebuie să facem curat în casă, dând propriul exemplu.

Citește și: Mircea Dinescu își trimite lăutarii la livrări, după ce autoritățile i-au închis restaurantul, din cauza pandemiei

Adrian Streinu Cercel

”Avem câteva avantaje. Virusul a transpus ce poate să facă şi a dat din mânecă toţi aşii. Acum trebuie să folosim toţi aşii împotriva virusului. Trebuie să decontaminăm zonele şi să inactivăm virusul. Acum este treaba autorităţilor să intervină cu maşini să spele tot oraşul. Trebuie să folosim apa şi săpunul din abundenţă. În casă fac curat cu masca pe figură. După ce am terminat de făcut curat, masca trebuie aruncată la gunoi şi dusă la pubelă. În felul asta decontaminăm propriul habitat”, a spus Streinu-Cercel la emisiunea lui Marius Tucă, potrivit Mediafax.

Șeful Institutului Matei Balș a făcut și o estimare cu privire la perioada în care românii vor putea ieși din carantină. Se pare că vom putea reveni la o viață normală începând cu luna iunie.

Citește și: Cum să faci dezinfectant cu numai un leu

”Voi contraria pe foarte multi oameni. Din punctul meu de vedere, mă intereseză să nu vad pacienţi îmbolnăviţi. Dacă ei se îmbolnăvesc, vreau să văd doar formele uşoare. Dacă oamenii mor, despre ce economie mai vorbim noi? Trebuie o pauză de 10 săptămâni după care ne putem relua viaţa. E momentul ca preşedintele să se implice în mod direct. Iar decizia să fie la cel mai înalt nivel posibil. Trebuie convocat CSAT”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

În prezent, România a intrat în scenariul 4 al apndemiei de coronavirus, etapă în care autoritățile au decis să intrăm după ce numărul de îmbolnăviri a depășit 2000 de cazuri. Principalele focare sunt până acum în Suceava și București. În prezent, avem 2245 de cazuri confirmate cu COVID-19 și 82 de decese.

Urmărește harta interactivă a îmbolnăvirilor cu coronavirus aici.

Articolul urmator
De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă înainte să mergi la culcare
De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă înainte să mergi la culcare
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie
Incepe quiz
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.