Cum să îți decorezi casa ca să nu mai ai ghinion în dragoste

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Ghinionul în dragoste nu este un aspect ce ține doar de soartă, ci și de propriile noastre alegeri spirituale și materiale. De cele mai multe ori, factorii externi sunt cei care ne fac să ne îndepărtăm de persoana dragă și să ne despărțim fără un motiv întemeiat de ființa care ne făcea să ne simțim speciali.

Decorul casei noastre poate contribui masiv la sănătatea noastră fizică, mintală și spirituală, stări care au consecințe directe asupra relației cu cel drag. Așadar, primul pas pe care trebuie să îl faci în îmbunătățirea relației cu persoana iubită este să eliberezi stresul, dar și energiile negative. Pentru acest lucru, apa, plantele și imaginile cu peisaje naturale pot fi de ajutor.

cuplu in pat

Cum să îți decorezi casa ca să nu mai ai ghinion în dragoste

Simte-te bine cu Feng Shui!

Feng Shui este un sistem chinezesc de design interior și exterior care datează de mii de ani. Acesta este bazat pe ideea că toate obiectele din casă și modul în care sunt aranjate îți afectează viața.

Potrivit experților în această artă, există 3 principii fundamentale de Feng Shui care îți pot îmbunătăți viața prin:

- încurajarea circulației energiei vitale (chi) în mediul în care trăiești;

- eliminarea energiei negative (sha);

- crearea unui echilibru în casa ta incluzând cele 5 elemente ale naturii – apă, lemn, foc, pământ și metal.

De asemenea, aceste principii sunt însoțite și de înlăturarea obiectelor stricate, a dezordinii și a lucrurilor care nu îți plac.

Acordă atenție detaliilor

Deși majoritatea persoanelor nu acordă o atenție sporită lucrurilor care nu se află în armonie, se pare că aceastea îți pot aduce ghinion în dragoste și dezordine în viață. De exemplu, o ușă care se află în fața unei ferestre poate face ca energia pozitivă să se piardă în camera respectivă. Pentru a împedica acest lucru, nu trebuie neapărat să schimbi poziția ușii sau a geamurilor, ci să folosești plante și cristale pentru a încetini mișcarea chi-ului.

Dacă problemele din viața de cuplu te împiedică să dormi, poți schimba poziția patului. Patul cu capătul fixat în perete te poate ajuta să dormi mai bine, la fel și folosirea unui cadru de lemn.

Decorul interior poate avea consecințe directe și asupra stării de sănătate. Anumite poziții ale corpului îți afectează fizicul. De exemplu, colțurile strălucitoare, luminoase, la fel și mobilierul care se află deasupra ta, pot să te facă să îți corectezi poziția corpului. Atunci când atenția ta este atrasă de ceva, trupul ți se îndreaptă.

decor casa

Fă-ți camere de vindecare

Acest domeniu al decorului interior este preocupat de transformarea căminului într-un loc care să te ajute să te vindeci și care să îți ofere o stare generală de bine. În acest sens, fereastra cu vedere spre un spațiu verde poate să te ajute să te relaxezi mai mult, dar și să te vindeci mai repede de anumite afecțiuni fizice sau psihice.

Pe lângă panoramă, camerele de relaxare pot fi parfumate cu arome de lavandă sau alte esențe fresh. Decorarea trebuie să includă verdele și albastrul, iar florile trebuie schimbate zilnic. De asemenea, dacă stai într-o zonă a orașului aglomerată, poți să maschezi forfota urbană cu muzica ta preferată.

Ține cont de aceste sfaturi și decorează-ți casa astfel încât să alungi ghinionul din dragoste, dar și să îți îmbunătățești stilul de viață!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum să îti decorezi casa în toamna 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.