Rețete delicioase
Înapoi la

17 sfaturi primite de la bunici, să gătești mai gustos și savuros

17 sfaturi primite de la bunici, să gătești mai gustos și savuros

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Fiecare dintre noi folosim câteva sfaturi primite de la bunici când pregătim mâncărurile tradiționale. Și ce gustoase sunt când ținem cont de micile lor trucuri de bucătărie. Trucuri simple, rezultate mai bune!

Decojeşte migdalele, caisele, piersicile sau roşiile mult mai uşor, dacă le opăreşti două minute în apă clocotită şi le pui apoi în apă rece.

Dacă pregăteşti mujdei de usturoi, adaugă o linguriţă de bulion sau de smântână să te fereşti de arsurile gastrice.

Pune ierburile aromatice uscate chiar de la început în mâncare, să îşi lase toată aroma.

Adaugă o ceşcuţă cu lapte la orezul fiert pentru garnitură. Laptele sporeşte orezul şi îl face mai gustos.

Continuarea pe LPF.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Mari, fragede și pufoase ca un nor! Cum să faci gogoși care ți se topesc în gură după rețeta lui Sorin Bontea
Mari, fragede și pufoase ca un nor! Cum să faci gogoși care ți se topesc în gură după rețeta lui Sorin Bontea
Cat de bine gatesti?
Incepe quiz
Cat de bine gatesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.