9 rețete delicioase cu halloumi

9 rețete delicioase cu halloumi
Roxana R
Joi, 09.03.2017

Caracteristici

Halloumi este un tip de brânză originară din Cipru, foarte gustoasă și cu o textură deosebită. Această brânză poate fi preparată în multe feluri: pe grătar, în salate, în plăcintă, la tigaie, fără să se topească. 

Datorită texturii sale deosebite și a gustului bogat, halloumi este folosită în multe rețete mediteraneene. Este ideală și pentru vegetarieni, deoarece poate înlocui cu succes carnea la grătar. Halloumi a fost adoptată și de britanici, care se dau în vânt după grătare și preparate rumenite.

Iată în galeria foto 9 rețete cu halloumi pe care le poți prepara și tu!

Încearcă și ouă en cocotte, un preparat delicios!

Vezi galeria foto » Halloumi cu ouă Halloumi cu avocado

Surse foto: Instagram

Articolul urmator »
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025
Incepe quiz
Alege un mic dejun și îți spunem care e sufletul tău pereche!
Alege un mic dejun și îți spunem care e sufletul tău pereche!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Marţi, 30.09.2025

Ne găsești pe