Afla reteta celui mai pufos aluat de pandispan!

Cuprins
E normal ca o cafea sa fie insotita de o gustare. Dar cand gustarea e un deliciu s-ar putea sa iti doresti mai des pauze de cafea! Diva Hair iti recomanda cea mai simpla reteta pentru aluat de pandispan. Pregateste-l si bucura-te de cel mai pufos pandispan.
Pofta de ceva bun? Fa aluat de pandispan!
Ingrediente necesare pentru aluat de pandinspan:
![]() |
|
Cum prepari aluat de pandispan?
- Separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu mixerul pana devin spuma. Peste se adauga zaharul si se amesteca in continuare.
- Acum se adauga galbunusurile, uleiul si praful de vanilie. Praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se toarna peste compozitie. La sfarsit adauga faina si apa fiarta.
- Nu uita sa amesteci foarte bine.
- Aceasta compozitie se pune intr-o tava unsa cu ulei in prealabil sau care are hartie de copt pe fund Se lasa la cuptor timp 40-45 de minute
Gata! Dupa ce scoti pandispanul din cuptor taie-l in orice forma vrei, presara zahar pudra peste si serveste-l ca desert sau gustare. De asemenea, poti sa folosesti aluat de pandispan si ca blat pentru tort. Mai mult, daca vrei poti adauga cacao. Tot ce trebuie sa faci e sa separi o parte din compozitie si sa o amesteci cu 2 linguri de cacao. Aceasta parte se adauga in tava peste restul compozitiei. Diva Hair iti recomanda sa pui bucatele de fructe (orice fruct) peste aluatul de pandispan inainte sa il bagi la cuptor. |
![]() |


