Vrei sa obtii un aluat de pizza subtire?

Vrei sa obtii un aluat de pizza subtire?
Roxana Gheorghe
Joi, 22.04.2010

Cuprins

Fiercare om are gusturile sale. Din acest motiv, am postat diferite retete de blaturi de pizza. A venit randul blatului subtire. Este perfecta aceasta reteta pentru persoanele carora le place sa simta mai mult savoarea topping-ului decat cea blatului de pizza.

Iata cum se prepara acest blat subtire de pizza:

Aluat de pizza subtire

Ingrediente aluat pizza subtire:

- 300 g faina
- 100 ml lapte
- 30 g drojdie bere
- 20 g zahar
- un varf de cutit sare
- 30 g ulei

Cum prepari acest blat de pizza subtire?

1. Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci.
2. Lasi la cald sa creasca drojdia.
3. Intr-un castron pui faina si sarea.
4. Adaugi drojdia si framanti aluatul.

Blat de pizza subtire

5. Daca este necesar, mai adaugi lapte.
6. Adaugi uleiul si framanti pana se incorporeaza acesta.

Aluat de pizza subtire

Acest blat de pizza il intinzi subtire si este suficient pentru doua tavi medii.

Vezi si
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Joi, 22.04.2010
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Joi, 22.04.2010
Articolul urmator »
6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
Raluca Margean | Duminică, 11.08.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (89)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
SEbi (anonim)
1 februarie 2012 19:07

cam 1 metru ;)

lydia (anonim)
5 iulie 2011 18:06

cam cat timp tre lasata drojdia la cald?

Ne găsești pe