Delicii rapide: Aperitive cu ciuperci!

Delicii rapide: Aperitive cu ciuperci!
Alexandra Machitescu
Joi, 08.04.2010

Cuprins

Iata doua retete de aperitive cu ciuperci satioase si pline de gust. Incearca acum aceste aperitive usor de preparat si foarte aromate.

Ciuperci pane - un aperitiv plin de gust!

Aperitive ciuperci

Ingrediente necesare pentru aperitive ciuperci:
1 kg ciuperci
4 oua
300 gr faina
sare
piper
ulei

E bine sa alegi ciuperciile cu palarie mare!Spala-le si curata-le de picioruse. Pune-le la fiert in apa cu sare pentru 15 minute. Cand le scoti, le pui la scurs si le condimentezi. Dupa, le treci prin faina si prin ou batut (ca pentru omleta). Le pui la prajit pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoti pe servete de hartie ca sa absoarba uleiul.

Ciuperci ciobanesti - un aperitiv unic!

Aperitive cu ciuperci

Ingrediente necesare pentru aperitive ciuperci:
1 kg ciuperci
200 gr branza de burduf
50 gr urda
o legatura marar
100 gr slanina
piper
unt

Ciuperciile se spala bine si se curata de picioruse. Palariile ciupercilor se pun intr-o tava unsa cu putin unt. Urda se amesteca cu branza de burduf si cu mararul tocat. Piciorusele ciupercilor se toaca impreuna cu slanina. In palarie se pune tocatura cu slanina si ciuperci si deasupra amestecul de branza cu urda. Acum adaugi piper si bagi tava la cuptor pana branza este rumenita.

Iata doua aperitive cu ciuperci care iti vor surprinde placut invitatii. Cu aceste aperitive vei convinge si cel mai pretentios gurmand ca esti o bucatareasa desavarsita!

Articolul urmator »
Tartă cu praz: cele mai gustoase rețete
Tartă cu praz: cele mai gustoase rețete
Raluca Margean | Marţi, 30.01.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (171)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Castane de apă: beneficii și mod de consum
Raluca Margean | Sâmbătă, 31.08.2024
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024

Ne găsești pe