Vrei un aperitiv inedit? Prepara briose aperitiv!

Vrei un aperitiv inedit? Prepara briose aperitiv!
Alexandra Machitescu
Miercuri, 07.04.2010

Cuprins

Iata o reteta englezeasca care e plina de gust, fragezime si consistenta - briose aperitiv!
Raspunde provocarii lansate de Diva Hair si gateste aceste briose ca pe un aperitiv normal! Invitatii iti vor aprecia cu siguranta preparatul.

Briose aperitiv - fragede si gustoase!

Briose aperitiv Ingrediente necesare pentru briose aperitiv:
300 gr faina
½ plic de praf de copt
sare
2 oua
200 gr lapte
50 ml ulei
100 gr cascaval ras
100 gr sunca presata rasa
100 gr ciuperci taiate marunt
unt

 

Cum prepari briose aperitiv?

 

Pasul 1:
Amesteci faina cu un varf de cutit de sare si cu praful de copt.

Pasul 2:
Intr-un alt castron bati ouale bine in timp ce adaugi treptat uleiul apoi laptele. Acum pui faina treptat si amesteci bine. Urmeaza sa adaugi cascavalul, sunca si ciuperciile si sa mai amesteci pana ingredientele se imprastie in toata compozitia.

Pasul 3:
Se ung cu ung formele de briose. Compozitia pregatita se adauga in forme. Briosele aperitiv se pun la cuptor, la foc mic, cam 40 de minute.

Briose aperitiv 

Incearca si tu acum aceste briose aperitiv si vei avea parte de o masa savuroasa, consistenta si aspectuasa. Mai mult, vei fi laudata de toti musafirii tai!

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Miercuri, 07.04.2010
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Miercuri, 07.04.2010
Articolul urmator »
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Incepe quiz
Ce vrei cu adevarat de la viata?
Ce vrei cu adevarat de la viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (85)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
crina (anonim)
15 februarie 2011 17:05

reteta este corecta, briosele au iesit pufoase, insa au un gust fad; cred ca ar mai merge adaugate si alte legume (ardei rosu) si condimente

Ne găsești pe