Sandwichuri cu Ciabatta si Pui Aromat cu Boia

Ingrediente:
- 800-1000 g pulpe dezosate
- 4 chifle ciabatta
- 5-6 linguri maioneza
- 3-4 catei de usturoi
- ulei de masline
- 0 lingura de boia
- frunze de salata verde
- zeama de la o lamaie
- sare, piper
Spala carnea, o tai felii ca pentru snitele si o bati pentru a fi mai subtire.
Dupa ce ai terminat de pregatit carnea, poti pregati marinata care o sa dea o savoare aparte pulpelor de pui, astfel: amesteca doar cateva linguri de ulei de masline cu o lingura de boia, stoarce zeama de la o lamaie, mai adauga sare si piper si amesteca. Toarna amestecul obtinut din ingredientele de mai sus peste pulpele de pui si amesteca din nou.
![]() |
Pe gratarul incins, pune carnea la prajit cu tot cu marinata care o sa dea o culoare frumoasa bucatilor de carne.
Lasa pulpele de pui la prajit pe gratar cca 5-6 minute, dupa care le poti intoarce astfel incat carnea sa se coaca uniform pe ambele parti si sa fie patrunsa bine la interior.
![]() |
Piseaza cateii de usturoi pe care ii amesteci cu maioneza de casa si o sa obtii un delicios sos de usturoi. Daca nu ai timp, sau iti place maioneza cumparata o poti folosi cu succes si pe aceasta.
![]() |
Chiflele de ciabata le tai pe orizontala, si le pui pe gratarul incins cu miezul in jos pentru ca acestea sa capete o aroma speciala.
![]() |
Dupa ce chiflele se coc usor, le ungi cu sosul de usturoi obtinut mai sus si peste adaugi frunze de salata verde.
![]() |
Peste frunzele de salata adaugi bucati de carne prajite pe gratar si sandwichurile sunt gata de savurat!
![]() |
Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://www.papabun.com/retete-cu-pui/reteta-sandwichuri-cu-ciabatta-si-pui-aromat-cu-boia/


