Avertisment: NU reincalzi nicioadata aceste alimente!

Avertisment: NU reincalzi nicioadata aceste alimente!
Irina Nae
Duminică, 14.05.2017

In dorinta de a nu arunca mancarea, poti comite o greseala foarte grava. Reincalzirea anumitor alimente poate fi nociva.

Atentie! Iata ce alimente sa nu reincalzesti niciodata.

  1. Ciuperci

Reincalzirea ciupercilor poate prezenta un risc foarte mare pentru sanatate. Ciupercile trebuie mancate imediat ce au fost gatite, iar daca iti mai raman este indicat sa le mananci reci, nu mai tarziu de a doua zi.

  1. Oua

Reincalzirea oualor jumari sau a celor fierte poate fi letala.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor. ro

Vezi si
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 14.05.2017
Articolul urmator »
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Ne găsești pe