Avertisment: NU reincalzi nicioadata aceste alimente!

Avertisment: NU reincalzi nicioadata aceste alimente!
Irina Nae
Duminică, 14.05.2017

In dorinta de a nu arunca mancarea, poti comite o greseala foarte grava. Reincalzirea anumitor alimente poate fi nociva.

Atentie! Iata ce alimente sa nu reincalzesti niciodata.

  1. Ciuperci

Reincalzirea ciupercilor poate prezenta un risc foarte mare pentru sanatate. Ciupercile trebuie mancate imediat ce au fost gatite, iar daca iti mai raman este indicat sa le mananci reci, nu mai tarziu de a doua zi.

  1. Oua

Reincalzirea oualor jumari sau a celor fierte poate fi letala.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor. ro

Vezi si
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Duminică, 14.05.2017
Articolul urmator »
Risipa alimentară: ce efecte are și cum o poți combate
Risipa alimentară: ce efecte are și cum o poți combate
Raluca Margean | Miercuri, 29.01.2025
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024

Ne găsești pe