Budinca - Broccolo Romano

Budinca - Broccolo Romano
Laura Adamache
Marţi, 17.11.2009

Este un fel de mancare extraordinar de simplu de facut, nu necesita nici prea mult timp si nici prea multe ingrediente!

Avem nevoie de:

-1 conopida(1kg)
-3 oua
-200 ml smantana groasa
-200 gr branzeturi (eu am pus parmezan si un tip de branza picant-auricchio)
-unt
-pesmet
-boabe piper rosu (optional)care au o aroma foarte placuta
-piper macinat
-sare

Punem buchetelele de conopida la fiert (in apa cu sare) cat sa se inmoaie dar sa nu fie fierte complet: Intre timp tapetam din belsug o tava cu unt si pesmet.

Scoatem conopida si o punem la scurs. Dupa ce s-a racit o aranjam (in picioare) in forma tapetata.

  

Separat amestecam ouale cu smantana si branzeturile rase:

  

Amestecul rezultat il imprastiem pe suprafata conopidei verzulii cam asa:

 
 


Pudram suprafata din belsug cu pesmet, bobite de piper rosu si patratele mici de unt:

 

Dam la cuptor la 180 grade pentru 30-35 minute si gata:

  
 

Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://adamache-laura.blogspot.com/

 Alte subiecte care te-ar putea interesa:

Cosulete de cartofi cu ciuperci Champignon
Somon cu crusta aromata
Escalop de porc si ciuperci


Subiecte de pe forum:

Preparate rapide, idei pentru criza de timp
Ce mai gatim?
Silueta viselor vs. mancatul rapid
Mai exista genul de "femeie la cratita"?


Articolul urmator »
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
ioana (anonim)
21 noiembrie 2009 14:02

alert("howdy")

Ne găsești pe