Rețete delicioase
Înapoi la

Casa Părintească, locul în care Esența Tradiției de Paște stă în Sufletul tău!

Casa Părintească, locul în care Esența Tradiției de Paște stă în Sufletul tău!

Redactor Divahair.ro

De Paște, românii se îmbracă în straie de sărbătoare și se adună cu mic, cu mare la vatra părintească. Bunicii, părinții și nepoții întregesc imaginea perfectă a familiei tradiționale.  Adunați în jurul mesei pline de bunătăți gătite cu dragoste, aceștia aduc un omagiu culturii autohtone. De peste 25 ani, Coseli face parte din viața noastră, a tuturor românilor, fiind esența Sărbătorilor Pascale tradiționale, petrecute în familie. 

Amintirile noastre din copilărie poartă miros de Cozonac și au gust de Pască. Cu obrajii îmbujorați de bucuria jocului, copiii păzesc bucătăria pentru a nu pierde delicioasele prăjituri care își vor găsi loc, rând pe rând,  pe masa de Paște pregătită cu dragoste de întreaga familie. 

 Bunicii și părinții adoră să vadă casa plină în această perioadă, motivele de sărbătoare aducându-le zâmbetul pe buze.  Nimic nu se compară cu sentimentul lor de împlinire atunci când sunt martorii reîntregirii tabloului familial.

Coseli

 Emoția Sărbătorilor Pascale este Esența Tradiției care trăiește veșnic în Sufletul tău! Coseli este picătura aromată care umple paharul bucuriei pentru întreaga familie. Pentru a conserva obiceiurile străbune, aromele voastre de nădejde vă oferă inspirația câștigătoare și în acest an. Cu ajutorul acestora, acum puteți da și voi dovadă de măiestria unui bucătar desăvârșit în familia voastră.

 Prima etapă a jocului se desfășoară în perioada 26 martie - 1 aprilie. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți produsele Coseli care reprezintă ajutoarele voastre de nădejde în bucătărie. Fotografia acestora alături de bonul fiscal vă va asigura locul în următoarea etapă.

 În pasul următor, sunteți invitați să dați startul distracției culinare specifice sărbătorilor tradiționale. În perioada 2 - 11 aprilie, Coseli vă propune să dați frâu liber amintirilor din copilărie pentru a fi voi cei care umpleți Coșul de Paște din acest an cu cele mai savuroase produse tradiționale gătite cu produsele alese: Cozonac, Pască și o prăjitură specială. 

 Coșul vostru Tradițional de Paște va prinde viață și contur pe măsură ce veți adăuga fotografiile cu produsele gătite. O dată ce ați colorat întregul Coș Tradițional de Paște, veți intra pe lista candidaților la Marele Premiu: o excursie la Mănăstirile din zona Moldovei.

 În perioada 12 - 20 aprilie, concursul se va muta pe pagina oficială de Facebook “Coseli Arome Esențiale“. În baza voturilor voastre, preparatul cel mai atractiv din fiecare categorie va fi din nou câștigător. Trei vouchere pentru restaurante din orașul premianților vor fi oferite în acest caz.

Extragerea tuturor câștigătorilor va fi efectuată în data de 23 aprilie 2018.

 Întrucât dragostea, bunătatea și emoțiile pozitive reprezintă esența Sărbătorilor Pascale, Coseli vă va surprinde familia tradițională și cu alte premii-surpriză! Umpleți Coșul Tradițional de Paște cu Pasca și Cozonacul Copilăriei! Completați-l cu prăjituri și aromele Coseli favorite! Peste toate, presărați emoție și bucurie și lăsați-vă premiați!

Articolul urmator
10 rețete cu zmeură pe care să le încerci
10 rețete cu zmeură pe care să le încerci
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.