Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin

Pregateste o ciorba taraneasca de vacuta

Alexandra Machitescu

Ciorba taraneasca de vacuta este o ciorbita gustoasa si plina de vitamina. Gateste acum o reteta ciorba taraneasca si vei avea parte de un preparat ca la mama acasa.

Ciorba taraneasca - un gust mereu delicios!

Ciorba taraneasca

Reteta ciorba taraneasca de vacuta:

400 gr carne de vaca
2 cepe
2 morcovi
½ telina
2 ardei grasi
2 linguri de mazare
¼ varza
4 cartofi
3 linguri pasta de tomate
ulei
patrunjel
sare
piper

 

Cum prepari o ciorba taraneasca?

Pasul 1:
Se ia carnea si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa la foc mediu pentru aproximativ o ora.
Pasul 2:
Legumele se taie marunt - ceapa Julien, morcovul, telina si varza se dau prin razatoare iar cartofii si ardei se taie cubulete.
Pasul 3:
Ceapa, morcovul si ardeii se calesc intr-o tigaie. Toate legumele, cele proaspete si cele calite se pun peste carne. Se mai lasa la fiert pana legumele sunt fierte.
Pasul 4:
Cand legumele sunt fierte se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare si piper. Deasupra se pune patrunjel tocat.

Ciorba taraneasca

Sfaturi utile:

Ciorba taraneasca de vacuta se poate servi cu smantana pusa direct in farfurie si cu ardei iute.
De obicei, ciorba taraneasca nu se acreste. Totusi, daca vrei s-o acresti trebuie sa adaugi 200 ml bors fiert inainte sa o iei dupa foc.

Ciorba taraneasca de vacuta este perfecta pentru un pranz satios! Bucura-te alaturi de cei dragi de o reteta clasica care va fi mereu pe placul tuturor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!