Cum păstrezi untul gustos și bun mai mult timp la rece

Cum păstrezi untul gustos și bun mai mult timp la rece
Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro
Miercuri, 12.05.2021

Untul gustos este un unt cu un procent mare de grăsime și cât mai puțină apă. Valabilitatea lui poate fi de o lună, dar untul poate fi păstrat mai mult timp bun și savuros, dacă știi câteva trucuri simple.

Untul gustos se folosește la sandviciuri, la sosuri de friptură, la prăjituri și biscuiți sau la blaturile crocante de tarte. Este un aliment cu o concentrație mare de colesterol și se consumă moderat.

Untul se poate păstra într-o cămară rece

În mod normal, termenul de valabilitate pentru unt este de 30 de zile. Dacă ai o cămară răcoroasă, unde...

Continuarea pe LPF.

Vezi si
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Limonada de hibiscus: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 12.05.2021

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator »
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
Raluca Margean | Luni, 25.11.2024
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025

Ne găsești pe