Reteta simpla: cornulete cu rahat

Reteta simpla: cornulete cu rahat
Diana Sorescu
Joi, 22.04.2010

Cuprins

Cornulete cu rahat imi cumparam de la brutarie in copilarie, erau atat de bune savurate dupa o zi intreaga la joaca. Le-am pregatit de curand, asa, fara vreun motiv anume. Enjoy!

Cornulete cu rahat

Ingrediente:
250g margarina
15ml otet
70ml apa
faina cat cuprinde ca sa devina un aluat care se poate intinde
sare
1 lingurita coaja rasa de portocala
2 pachete zahar vanilat
150g rahat

Mod de preparare:
1. Amesteca margarina cu otetul, apa, ¼ lingurita sare, coaja rasa de portocala si faina. Framanta un aluat care se intinde ca o foaie de taitei. Taie cu un cutit sau o rotita dintata in patrate.
2. Intr-un colt din fiecare patrat pune cate o bucatica de rahat. Ruleaza si pune la copt in tava unsa cu untdelemn si tapetata cu faina.

Cornulete cu rahat

3. Se coc la foc potrivit. Dupa ce s-au racit preasara pe cornuletele cu rahat zahar vanilat.

Articolul urmator »
Piure de cartofi dulci: rețeta simplă și delicioasă
Piure de cartofi dulci: rețeta simplă și delicioasă
Raluca Margean | Miercuri, 24.07.2024
Incepe quiz
Ce desert de Crăciun ai fi?
Ce desert de Crăciun ai fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (21)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024

Ne găsești pe