Cum sa faci bomboane Raffaello

Cuprins
Caracteristici
Bomboanele Raffaello de casa se fac foarte repede cu un minim de efort. Și, mai ales, sunt mult mai ieftine decat acelea din comert, Rezultatul este unul absolut senzational!
Ingrediente:
- 100 ml apa
- 175 g zahar
- 100 g unt
- 100 g cocos
- 350 g lapte praf
- esenta de vanilie/migdale/fistic
- Optional: migdale, alune sau fistic.
Metoda de preparare:
- Amestecam pe foc apa cu zaharul si untul, si lasam sa fiarba cateva clocote. Adaugam nuca de cocos si lasam sa fiarba cateva minute.
- Se lasa sa se racoreasca 20 minute, apoi se adauga laptele praf si esenta. Se omogenizeaza bine pana se obtine o pasta buna de modelat.
- Se pune la rece pentru 1 ora si jumatate.
- Dupa racire, se fac bilute care se tavalesc prin nuca de cocos. Puteti pune in mijlocul lor migdale, alune sau fistic.


