Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Glazura de zahar ars - un topping pe care trebuie sa il incerci!

Diana Sorescu

Glazura de zahar ars este incredibil de simplu de preparat, iar gustul este de milioane. Glazura zahar ars este potrivita in special pentru prajiturile si torturile cu blat de caramel ori vanilie. Iata reteta:

Glazura de zahar ars

Glazura de zahar ars

Ingrediente:

150g zahar
50 ml lapte
scortisoara

Mod de preparare:

Pune zaharul intr-o craticioara pe foc domol si amesteca cu o lingura de lemn pana se topeste bine ca un sirop gros si uniform, de culoare cafenie deschisa. Adauga si incorporeaza laptele si scortisoara, usor-usor.

Glazura zahar ars

Toarna repede zaharul topit pe suprafata tortului, intinde-l la dreapta si la stanga cu un cutit infierbantat. Taie tortul in felii triunghiulare cand inca e cald zaharul ars, tot cu cutitul infierbantat. Glazura de zahar ars e delicioasa si merita sa o incerci!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (42)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    ERICA STOICA (anonim)
    29 martie 2013 14:02

    NU IMI PLACE RETETA.AM INCERCAT-O, IAR GLAZURA PARCA E VOMA.

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!