Glazura de zahar ars - un topping pe care trebuie sa il incerci!

Cuprins
Glazura de zahar ars este incredibil de simplu de preparat, iar gustul este de milioane. Glazura zahar ars este potrivita in special pentru prajiturile si torturile cu blat de caramel ori vanilie. Iata reteta:
Glazura de zahar ars
![]() |
Ingrediente:
150g zahar
50 ml lapte
scortisoara
Mod de preparare:
Pune zaharul intr-o craticioara pe foc domol si amesteca cu o lingura de lemn pana se topeste bine ca un sirop gros si uniform, de culoare cafenie deschisa. Adauga si incorporeaza laptele si scortisoara, usor-usor.
![]() |
Toarna repede zaharul topit pe suprafata tortului, intinde-l la dreapta si la stanga cu un cutit infierbantat. Taie tortul in felii triunghiulare cand inca e cald zaharul ars, tot cu cutitul infierbantat. Glazura de zahar ars e delicioasa si merita sa o incerci!


