Prajitura cu branza si stafide in foietaj

Cuprins
Cand aud de prajituri cu foi, majoritatea fetelor zic asa: „Da, imi plac, insa nu ma incumet sa le pregatesc!". De ce? Pentru ca traiesc cu conceptia gresita ca o prajitura cu foi este prea greu de preparat. Fals! Diva Hair iti sopteste o reteta de prajitura deosebita si usor de facut. Citeste mai departe!
Prajitura cu foietaj cu unt, branza dulce si stafide
![]() |
Ingrediente:
250g unt
4 lingri apa rece
350g faina
150 branza dulce
50g stafide
coaja de lamaie
Mod de preparare:
Intr-un castron, amesteca cu mana untul, apa si faina. Aluatul rezultat trebuie lasat peste noapte la frigider. A doua zi, intinde-l cu sucitorul si imparte-l in cinci bucati egale, pe care le vei intinde uniform.
Pune trei dintre colile de aluat rezultate in tava tapetata, una pesta alta. Rasfata-le cu mixul delicios de branza dulce, stafide si coaja de lamaiem, iar deasupra plaseaza celelalte doua foi. Lasa totul la cuptor pana ce foile se rumenesc.
![]() |
Nimic mai usor, misiune indeplinita. Lasa-ti imaginatia sa colinde domeniul culinar si foloseste si alte umpluturi pentru acest tip de prajitura cu foi.


