Vrei prajituri pandispan? Atunci sa pregatim prajitura pandispan Victoria

Cuprins
Mie chiar imi plac prajiturile cu pandispan. Sunt irezistibil de pufoase, iar imaginatia nu cunoaste limite atunci cand e vorba de umpluturi. Poti sa te joci cu texturile, cu gusturile si aromele. Prajitura pandispan Victoria este o delicatesa cu gem si frisca. Ramane la alegerea ta ce tip de filling vrei sa adaugi!
Prajitura pandispan Victoria
![]() |
Ingrediente:
225g unt, la temperatura camerei
225g zahar
4 oua
2 linguri cu seminte de vanilie
225g faina
Lapte
Gem sau dulceata de visine
Frisca dulce
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 180 C, dupa care unge o tava cu unt si inveleste-o in hartie cerata.
Intr-un bol, amesteca cu atentie untul si zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa. Bate ouale si adauga vanilia. Peste toata aceaste ingrediente presara faina in ploaie si picura si lapte daca ti se pare necesar. Trebuie sa obtii o pasta cu o consistenta fina.
![]() |
Toarna aluatul in tava si lasa-l la cuptor pentru 20-25 de minute. Dupa ce s-a racit, taie-l la jumatate si rasfata-l din belsug cu gem de visine, dulceata de capsuni, peltea de fructe de padure sau ce vrei tu, plus un strat generos de frisca! Prajitura pandispan Victoria o sa te cucereasca!


