Rețete delicioase
Înapoi la

Figurine dulci din ciocolată și tablete cu arome inedite în colecția Chocolissimo de Paște

Figurine dulci din ciocolată și tablete cu arome inedite în colecția Chocolissimo de Paște

Alexandra Dragoi

Cu ocazia Paștelui, Chocolissimo, unul dintre cele mai mari branduri de ciocolată premium din România, lansează o colecție delicioasă și inedită. Aceasta se remarcă prin modelele speciale de ciocolată de oferit în dar celor dragi. Sub diferite forme realizate în spiritul acestei sărbători, Chocolissimo pune la dispoziția clienților ciocolată care se distinge prin calitatea deosebită și gustul intens.

Colecția de Paște include combinații delicioase de figurine simpatice, tablete cu arome și adaosuri inedite, cutii elegante cu ouă de ciocolată delicioasă și praline realizate manual.

praline de ciocolata

Ciocolată belgiană de Paște

Cele mai noi produse din colecție sunt seturile dulci în ambalaje vesele de sezon. Acestea includ punguțe cu ouă din ciocolată sau cu diferite creme în interior, figurine în formă de oițe, iepurași și rățuște, dar și brioșe delicioase de Paște.                                                            

În această perioadă festivă, clienții pot alege mixuri delicioase din ouă de ciocolată belgiană albă, neagră și cu lapte, umplute cu creme inedite și așezate într-o cutie pastelată, cuib de ciocolată belgiană cu ouă de zahăr, umplute cu cremă fină de nuci, figurine în formă de iepuraș, flori sau ouă decorate.

Pe lângă aceste seturi, Chocolissimo propune și tablete în formă de iepuraș de Paște, din ciocolată albă și ciocolată neagră, decorate cu bucăți de zmeură uscată, migdale, coacăze sau bomboane M&M, dar și ouă din ciocolată belgiană albă, cu un decor original realizat din straturi de ciocolată neagră.

Chocotelegrame cu urări de Paște

ciocolata

Chocolissimo oferă pasionaților de ciocolată și un produs signature: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro. Literele din ciocolată, alături de semne de punctuație și imagini imprimate pe ciocolată, pot fi folosite pentru a crea mesaje și urări personalizate de Paște sub formă de chocotelegrame din ciocolată belgiană fină.

Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum și ciocolata decorativă cu simboluri de sezon și nu numai.

Opțiunile de personalizare lasă frâu liber creativității, astfel încât chocotelegramele pot exprima cele mai calde sau ieșite din comun mesaje către cei dragi sau parteneri de afaceri.

Despre Chocolissimo

bomboane de ciocolata

Povestea Chocolissimo este strâns legată de pasiunea pentru ciocolată prin explorarea tradițiilor vechi de secole, de producție a ciocolatei veritabile belgiene. Colecțiile au la bază ciocolată belgiană premium, cele mai bune și aromate ingrediente naturale, dar și o deosebită atenție la detalii pentru crearea de produse din ciocolată remarcabile și memorabile.

Chocolissimo a luat ființă în anul 2004 în Polonia, aparținând grupului MM Brown. Astăzi compania operează în mai multe țări europene ca producător și distribuitor de produse din ciocolată de nișă. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate.

ciocolata lucrata manual

Din 2014 Chocolissimo a intrat și pe piața din România , oferind peste 300 de tipuri de ciocolată, produsă manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. Fiecare produs Chocolissimo este placere pură, servită cu emoții sincere și senzații puternice.

Surse foto: Chocolissimo

Articolul urmator
Lapte de caju: beneficii și mod de preparare
Lapte de caju: beneficii și mod de preparare
Ce fel de ciocolata esti?
Incepe quiz
Ce fel de ciocolata esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.