Rețete delicioase
Înapoi la

Invata sa prepari o friptura de ied la cuptor

Invata sa prepari o friptura de ied la cuptor

Roxana Gheorghe

Am postat multe retete de friptura de pui, porc, vitel, dar nici una din carne de ied. Asa ca m-am hotarat sa ofer o reteta delicioasa si celor care sunt fani ai carnii de ied. O astfel de reteta care imi iese foarte bine este friptura de ied la cuptor.

Friptura de ied la cuptor

Friptura de ied la cuptor

Ingrediente:
- carne de ied
- 200 ml otet
- 50 g ulei
- 200 ml vin rosu
- O lamaie
- Usturoi
- Rozmarin
- Sare
- Piper

Mod de preparare:
1. Cureti carnea, o speli, o tai in bucatele, apoi o pui intr-un bol cu 2 l apa rece si otet. Se tine 4 ore.
2. Scoti carnea, o stergi cu un servet, o pui in tava si o stropesti cu ulei, zeama de lamaie si vin. Presari si sare si piper dupa gust.
3. O dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 60 minute.
4. La jumatatea intervalului de timp adaugi rozmarinul si usturoiul taiat in feliute.

Friptura de ied la cuptor: usor de preparat si incredibil de gustoasa!

Articolul urmator
Rețete inedite de Crăciun. Cum să faci biscuiți fragezi cu dulce de leche ca la „America Express”
Rețete inedite de Crăciun. Cum să faci biscuiți fragezi cu dulce de leche ca la „America Express”
Cat de mult te subestimezi?
Incepe quiz
Cat de mult te subestimezi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (94)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.